Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Mooirivier Hotel & Congres

  Oude Oever 10, Dalfsen
  Opslaan
  250 personen

  Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen, is een inspirerende vergaderlocatie op een bijzondere plek midden in het Vechtdal. Vlakbij Zwolle, midden in het Vechtdal en pal aan de Overijsselse Vecht, ligt Mooirivier. Een sfeervol hotel op een bijzondere plek. Met comfortabele hotelkamers, moderne congres- en vergaderzalen en veel buitenruimte is Mooirivier een complete en unieke accommodatie voor o.a. congressen, vergaderingen en events.

  Zalen

  De 12 zalen zijn allen verschillend, hebben daglicht en beschikken over comfortabele stoelen. De lichtval, de sfeer, de kleurstelling, alles is in het werk gesteld om de bijeenkomst bijzonder te maken. Er is gratis WiFi in het hele hotel. Verder kunt u rekenen op een uiteenlopende reeks van audiovisuele faciliteiten die naadloos aansluiten bij de moderne technische behoeften. Indien gewenst verzorgen we professionele ondersteuning. Restaurant Mooirivier beschikt over een restaurant met open keuken en een bar met loungeterras aan het water. Er zijn verschillende mogelijkheden voor private dining. De keukenbrigade werkt graag met de mooie producten uit het Vechtdal. Pure producten, vol smaak!

  Hotelkamers

  Uitgerust wakker worden midden in de natuur. Dat is overnachten bij Mooirivier. De tweepersoonskamers zijn ingericht in natuurlijke tinten, sfeervol met een luxueuze uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien.

  Ligging en bereikbaarheid

  De ligging midden in de natuur, aan de rivier en de authentiek Sallandse bouwstijl met rietgedekte daken geven Mooirivier een bijzonder karakter. Mooirivier is zo’n 10 minuten rijden vanaf de snelweg A28 (afrit 21 Ommen/Hardenberg) en beschikt over 250 parkeerplaatsen waar u gratis kunt parkeren. Met het openbaar vervoer is Mooirivier bereikbaar vanaf station Dalfsen per treintaxi of vanaf station Zwolle per bus. Met de aanlegsteiger voor de deur, is Mooirivier ook per boot goed te bereiken.

  Teambuilding en workshops

  De ligging direct aan de rivier en het omliggende bos bieden unieke outdoor mogelijkheden. Zo is er een een openluchttheater, een kampvuurplaats en kunt u gebruik maken van sportvelden en kano’s. Met zes hectare privéterrein is er veel mogelijk en dat geeft letterlijk ruimte bij het organiseren van uw bijeenkomst. Of het nu gaat om een workshop schapen drijven, een drakenboot race op de Overijsselse Vecht of een Lelijke Eendentour; uw teambuildingsactiviteit wordt met zorg en op maat samengesteld.

  Uw bijeenkomst bij Mooirivier

  Geen congres, geen vergadering of evenement is hetzelfde. Mooirivier zorgt ervoor dat uw bijeenkomst ook écht bijzonder wordt. Dat vraagt om creativiteit, flexibiliteit en professionaliteit. En niet te vergeten enthousiasme. Gelukkig beschikt het team over al deze eigenschappen. De plek, de faciliteiten, de omgeving, de service in alles is Mooirivier erop gericht om uw verblijf memorabel te maken.

  Nieuwsgierig naar de prijzen? Laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij maken een offerte op maat!

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 529 478 777

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Oude Oever 10
  7722 VE Dalfsen
  Google Maps