Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Museum Prinsenhof Delft

  Sint Agathaplein 1, Delft
  Opslaan
  400 personen

  Museum Prinsenhof Delft is centraal gelegen in de karakteristieke binnenstad nabij één van de mooiste grachten van Delft.  

  Te gast bij Willem van Oranje

  In het museum bevinden zich vier stijlvolle ruimtes die uiterst geschikt zijn voor commerciële, culturele of maatschappelijke evenementen en bijeenkomsten. Deze authentieke ruimtes in een indrukwekkend monumentaal pand zijn afzonderlijk te gebruiken of te combineren voor één evenement. Een bijzondere locatie met een uniek historisch verhaal dat geschikt is voor vrijwel ieder evenement als congres, symposium, diner, concert, modeshow, beëdigingsceremonie of vergadering. Met onze vier unieke ruimtes, prachtige binnentuin en uiteraard het museum zelf kunt u bij ons terecht van 10 tot 450 personen. De inkomsten uit verhuur komen geheel ten goede aan het onderhoud en de instandhouding van Museum Prinsenhof Delft. Het museum heeft een culturele ANBI-status.  

  Preferred Partners van Museum Prinsenhof Delft

  De mogelijkheden binnen Prinsehof zijn eindeloos en daarom werken wij samen met verschillende toonaangevende Preferred Partners. Omdat onze partners al jaren bij ons over de vloer komen, kennen zij de ins en outs van de ruimtes en het museum als geen ander. Hierdoor loopt uw evenement soepel en vertrouwd. Zo bundelen wij de krachten wanneer culinair (Van der Linde Catering), techniek (Improve) of sfeermakende inrichting (Van der Maarel Eventstyling) nodig is.   

  Rondleiding

  Ter onderbreking van uw bijeenkomst is het mogelijk om met een privégids een exclusieve rondleiding te krijgen en maken uw gasten kennis met de bijzondere en verrassende verhalen van het museum. In Museum Prinsenhof Delft zijn diverse rondleidingen mogelijk, langs één tentoonstelling of de topstukken van de collectie; van een eerste kennismaking tot verdieping. Rondleidingen zijn mogelijk zowel tijdens reguliere openingstijden als 's avonds tijdens uw evenement.   

  Informatie | Offerte | Persoonlijke afspraak

  Voor meer informatie, het ontvangen van een offerte op maat en/of het maken van een afspraak voor een persoonlijke rondleiding, neem contact op met onze afdeling verhuur of stuur een mail. 

  Kenmerken

  Tuin
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 15 260 2358

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Sint Agathaplein 1
  2611 HR Delft
  Google Maps