Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Museum Prinsenhof Delft

Sint Agathaplein 1, Delft
400 personen

Museum Prinsenhof Delft is centraal gelegen in de karakteristieke binnenstad nabij één van de mooiste grachten van Delft.  

Te gast bij Willem van Oranje

In het museum bevinden zich vier stijlvolle ruimtes die uiterst geschikt zijn voor commerciële, culturele of maatschappelijke evenementen en bijeenkomsten. Deze authentieke ruimtes in een indrukwekkend monumentaal pand zijn afzonderlijk te gebruiken of te combineren voor één evenement. Een bijzondere locatie met een uniek historisch verhaal dat geschikt is voor vrijwel ieder evenement als congres, symposium, diner, concert, modeshow, beëdigingsceremonie of vergadering. Met onze vier unieke ruimtes, prachtige binnentuin en uiteraard het museum zelf kunt u bij ons terecht van 10 tot 450 personen.De inkomsten uit verhuur komen geheel ten goede aan het onderhoud en de instandhouding van Museum Prinsenhof Delft. Het museum heeft een culturele ANBI-status.  

Preferred Partners van Museum Prinsenhof Delft

De mogelijkheden binnen Prinsehof zijn eindeloos en daarom werken wij samen met verschillende toonaangevende Preferred Partners. Omdat onze partners al jaren bij ons over de vloer komen, kennen zij de ins en outs van de ruimtes en het museum als geen ander. Hierdoorp loopt uw evenement soepel en vertrouwd. Zo bundelen wij de krachten waneer culinair (Van der Linde Catering), techniek (Improve) of sfeermakende inrichting (Van der Maarel Eventstyling) nodig is.   

Rondleiding

Ter onderbreking van uw bijeenkomst is het mogelijk om met een privé gids een exclusieve rondleiding te krijgen en maken uw gasten kennis met de bijzondere en verrassende verhalen van het museum. In Museum Prinsenhof Delft zijn diverse rondleidingen mogelijk, langs één tentoonstelling of de topstukken van de collectie; van een eerste kennismaking tot verdieping. Rondleidingen zijn mogelijk zowel tijdens reguliere openingstijden als 's avonds tijdens uw evenement.   

Informatie | Offerte | Persoonlijke afspraak

Voor meer informatie, het ontvangen van een offerte op maat en/of het maken van een afspraak voor een persoonlijke rondleiding, neem contact op met onze afdeling verhuur of stuur een mail. 

Kenmerken

Tuin
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 15 260 2358

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Sint Agathaplein 1
2611 HR Delft
Google Maps