Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Naarderbos Evenementenlocatie

  Ijsselmeerweg 100, Naarden
  Opslaan
  000 personen

  Deze prachtige locatie heeft een eigen look and feel met een schitterend terras aan het water. Binnen of buiten, een groot feest, een beurs, congres, familiedag of teambuilding; met acht multifunctionele ruimtes van verschillende afmetingen, terrassen en grasvelden rondom, kunnen wij alle kanten op. De centrale ligging aan de A6 en A1, met beschikking over voldoende parkeergelegenheid, in combinatie met de prachtige omgeving aan de oever van het Gooimeer, maakt deze plek een perfecte locatie voor tal van evenementen.

  ONGELIMITEERDE MOGELIJKHEDEN

  De acht evenementenruimtes hebben alle een eigen uniek karakter. Wij kunnen bijvoorbeeld in The Arena met acht HD projectoren, driedimensionaal geluid en een geurmachine iedere gewenste sfeer creëren. Zo ademt u het ene moment de geur van een loofbos in en het volgende moment waant u zich aan de stranden van een tropisch eiland.    Liever een bijeenkomst in een luxe penthouse? The Upper Deck grenst aan een riant dakterras met spectaculair uitzicht en is door de bijzondere combinatie van exclusiviteit en een warme ambiance geschikt voor een grote variëteit aan gelegenheden.

  INSPIRATIE EN INNOVATIE

  Ons creatieve team denkt graag van begin tot eind mee met het organiseren van elk event, waarbij wij anticiperen op de huidige trends. Naarderbos is een bijzondere locatie waar wij trots op zijn. Met inspiratie en innovatie creëren wij bij elke gelegenheid een onvergetelijke beleving.

  CONTACT

  Geïnteresseerd in het organiseren van een evenement bij Naarderbos? Vraag een offerte aan en wij helpen u graag bij de invulling van een onvergetelijk evenement.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 35 678 3967

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Ijsselmeerweg 100
  1411 DL Naarden
  Google Maps