Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Oranjerie Kasteel Sandenburg

Sandenburgerlaan 6, Langbroek
120 personen

Welkom op Landgoed Sandenburg, een eeuwenoud familielandgoed net buiten Utrecht.

Zoekt u een niet-alledaagse locatie voor een zakelijke ontvangst, heisessie of vergadering? Landgoed Sandenburg biedt prachtige ruimten voor exclusieve business events. De Oranjerie of vergaderzaal in het Kasteel staan exclusief tot uw beschikking.

Landgoed Sandenburg ligt verscholen in de prachtige natuur van de Kromme Rijnstreek en Utrechtse Heuvelrug, zo'n drie kwartier rijden van Amsterdam en 20 minuten van Utrecht. Sandenburg is een van de grootste particuliere landgoederen in de provincie Utrecht. Kasteel Sandenburg wordt bewoond door de graaf en gravin Van Lynden van Sandenburg. 

Oranjerie

De Oranjerie is een prachtige locatie voor productpresentaties, netwerkevenementen en zakelijke recepties. Met zeven grote openslaande deuren naar de tuin van Kasteel Sandenburg voelen uw gasten zich echt even 'buiten'. De Oranjerie is geschikt voor ontvangsten tot 120 personen. Een fotogenieke setting voor een geslaagde business event!

Kasteel Sandenburg

Zoekt u een inspirerende buitenlocatie voor een heisessie? Of een landelijke locatie met veel privacy voor een executive vergadering? Wij ontvangen u graag bij ons thuis op Kasteel Sandenburg. De vergaderzaal, salon en ontvangsthal staan exclusief tot uw beschikking. Neem uw laarzen mee en trek er met uw team op uit om inspiratie op te doen in de natuur of brainstorm bij de haard in onze salon. Op Sandenburg, midden in de natuur, bent u er echt even helemaal uit. Het Kasteel is geschikt voor ontvangsten tot 12 personen. Wij bieden u:- Een kleinschalige en authentieke locatie, voor een bijzondere bijeenkomst;- Een inspirerende omgeving, midden in het groen;- Privacy en ruimte;- Heerlijke catering;- Gratis parkeergelegenheid op eigen parkeerterrein.  

Contact en bezichtiging

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken of een afspraak te maken voor een bezichtiging.Onze klanten:o.a: Tempoteam; Talpa; UPG; The Doc; Den Treek Henschoten; Glasvezel Buitenaf; Kunst op Locatie. 

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 6 18486668

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Sandenburgerlaan 6
3947 CS Langbroek
Google Maps