Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Philharmonie Haarlem

Lange Begijnestraat 11, Haarlem
3500 personen

Philharmonie Haarlem is een multifunctioneel 19e eeuws concertgebouw met allure.

congressen | evenementen | theater

Onder de rook van Amsterdam –  capaciteit tot 3.500 personen Aan de Grote Markt in het centrum van Haarlem ligt op loopafstand van het Centraal Station dé evenementenlocatie met karakter. Theater en concertgebouw de Philharmonie is met 2 theaterzalen, ruime foyers en 10 multifunctionele sub zalen de locatie in Haarlem met de meeste capaciteit (tot 3.500 personen). Er is hier veel mogelijk, van intieme bijeenkomsten tot meerdaagse congressen.  

De locatie met karakter

Een warme sfeer van een theater en muziekpodium gecombineerd met een modern klassieke uitstraling. Zo is de Grote Foyer gebouwd als marktplein met een glazen plafond en omringd met de nog oorspronkelijke buitenmuren van de zalen. Deze marktsfeer sluit naadloos aan op het veelzijdige culinaire aanbod (vis, vlees, vega en vegan) en de presentatie hiervan tijdens de evenementen. Het jaarlijks wisselende congresmeubilair gemaakt door jonge ontwerpers (Dutch Design) kan tenslotte worden ingezet om de perfecte setting te creëren.

Voor alle type evenementen

De grootste zaal is de klassieke concertzaal. Deze biedt met haar flexibele stoelenplan en beweegbare vloer plaats aan 1.220 personen. Daarnaast zijn er 10 sub zalen van 10 tot 400 personen. Wanneer alle stoelen uit de Grote Zaal zijn gehaald is elke opstelling mogelijk: van debatopstelling en galadiners tot boksring en stands voor beurzen. Het pronkstuk van deze zaal is het 19e-eeuws Cavaillé-Coll-orgel met zijn 4.000 pijpen. Dit geeft ieder type evenement een uniek decor.Gratis congres app en meer

Het kan niet anders of de perfecte zaal voor uw evenement is hier te vinden. De flexibiliteit, het meedenken en extraatjes, zoals een gratis congres app, kenmerken de Philharmonie. De combinatie van professionele theatertechniek, uitstekende cateringopties en een uniek historisch gebouw maken dat deze locatie zeker het overwegen waard is.

Contact & rondleiding

Voor informatie over beschikbare data, ruimtes en voorzieningen nodigen wij u graag uit voor een rondleiding. Ook voor de mogelijkheden in Stadsschouwburg Haarlem, bent u bij ons aan het juiste adres. Voor ieder evenement leveren wij maatwerk; flexibiliteit en improvisatie zijn immers onlosmakelijk verbonden aan het theater vak. 

Kenmerken

In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 23 512 1226

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Lange Begijnestraat 11
2011 HH Haarlem
Google Maps