Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Philharmonie Haarlem

  Lange Begijnestraat 11, Haarlem
  Opslaan
  2500 personen

  Philharmonie Haarlem is een multifunctioneel 19e eeuws concertgebouw met allure.

  congressen | evenementen | theater

  Onder de rook van Amsterdam - capaciteit tot 2.500 personen - Aan de Grote Markt in het centrum van Haarlem ligt op loopafstand van het Centraal Station dé evenementenlocatie met karakter. Theater en concertgebouw de Philharmonie is met 2 theaterzalen, 2 ruime foyers en 6 multifunctionele sub zalen de locatie in Haarlem met de meeste capaciteit (tot 2.500 personen). Er is hier veel mogelijk, van intieme bijeenkomsten tot meerdaagse congressen.  

  De locatie met karakter

  Een warme sfeer van een theater en muziekpodium gecombineerd met een modern klassieke uitstraling. Zo is de Grote Foyer gebouwd als marktplein met een glazen plafond en omringd met de nog oorspronkelijke buitenmuren van de zalen. Deze marktsfeer sluit naadloos aan op het veelzijdige culinaire aanbod (vis, vlees, vega en vegan) en de presentatie hiervan tijdens de evenementen. Het jaarlijks wisselende congresmeubilair gemaakt door jonge ontwerpers (Dutch Design) kan tenslotte worden ingezet om de perfecte setting te creëren.

  Voor alle type evenementen

  De grootste zaal is de klassieke concertzaal. Deze biedt met haar flexibele stoelenplan en beweegbare vloer plaats aan 1.220 personen. Daarnaast zijn er 10 sub zalen van 10 tot 400 personen. Wanneer alle stoelen uit de Grote Zaal zijn gehaald is elke opstelling mogelijk: van debatopstelling en galadiners tot boksring en stands voor beurzen. Het pronkstuk van deze zaal is het 19e-eeuws Cavaillé-Coll-orgel met zijn 4.000 pijpen. Dit geeft ieder type evenement een uniek decor.

  Het kan niet anders of de perfecte zaal voor uw evenement is hier te vinden. De flexibiliteit en het meedenken kenmerken de Philharmonie. De combinatie van professionele theatertechniek, uitstekende cateringopties en een uniek historisch gebouw maken dat deze locatie zeker het overwegen waard is.

  Contact & rondleiding

  Voor informatie over beschikbare data, ruimtes en voorzieningen nodigen wij u graag uit voor een rondleiding. Ook voor de mogelijkheden in Stadsschouwburg Haarlem, bent u bij ons aan het juiste adres. Voor ieder evenement leveren wij maatwerk; flexibiliteit en improvisatie zijn immers onlosmakelijk verbonden aan het theater vak. 

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Lange Begijnestraat 11
  2011 HH Haarlem
  Google Maps