Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Restaurant Gijsbrecht

  Van Leijenberghlaan 320, Amsterdam
  Opslaan
  300 personen

  Op een steenworp afstand van de Zuidas, midden in de natuur vind je Restaurant Gijsbrecht. Naast het restaurant, kan je bij ons ook terecht voor een bijzonder evenement, zowel privé als zakelijk. De prachtige ligging midden in het park en aan het water geven iedere zakenlunch, private dining, receptie, bruiloft of andere bijzondere gelegenheid een extra ontspannen sfeer mee. Op de eerste verdieping vindt u ons restaurant en de private dining met prachtig uitzicht over het park.

  Terras

  De eyecatcher van Gijsbrecht is ons prachtige terras. Ideaal voor een walking dinner, buffet of luxe barbecue, maar ook voor ontspannen borrels met heerlijke cocktails. Omgeven door de prachtige natuur van het Gijsbrecht van Aemstelpark, vergeet je even dat je midden in de stad bent. Ons restaurant en terras kunnen geheel naar uw wens aangekleed worden. Daarnaast is het mogelijk om het restaurant en/of terras in zijn geheel te huren.

  Bereikbaarheid en parkeren

  Goed om te weten: Restaurant Gijsbrecht is naast openbaar vervoervoer (Station Zuid) ook uitstekend met de auto bereikbaar. Zowel Amsterdam centrum als de snelweg (A10) zijn vlakbij. Parkeren doet u bij ons gewoon voor de deur. (Na 19:00 uur en in het weekend gratis.)

  Wilt u reserveren of meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op!

  Kenmerken

  Tuin
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 20 225 9124

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Van Leijenberghlaan 320
  1082 DD Amsterdam
  Google Maps