Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Restaurant Gijsbrecht

Van Leijenberghlaan 320, Amsterdam
300 personen

Op een steenworp afstand van de Zuidas, midden in de natuur vind je Restaurant Gijsbrecht. Naast het restaurant, kan je bij ons ook terecht voor een bijzonder evenement, zowel privé als zakelijk. De prachtige ligging midden in het park en aan het water geven iedere zakenlunch, private dining, receptie, bruiloft of andere bijzondere gelegenheid een extra ontspannen sfeer mee. Op de eerste verdieping vindt u ons restaurant en de private dining met prachtig uitzicht over het park.

Terras

De eyecatcher van Gijsbrecht is ons prachtige terras. Ideaal voor een walking dinner, buffet of luxe barbecue, maar ook voor ontspannen borrels met heerlijke cocktails. Omgeven door de prachtige natuur van het Gijsbrecht van Aemstelpark, vergeet je even dat je midden in de stad bent. Ons restaurant en terras kunnen geheel naar uw wens aangekleed worden. Daarnaast is het mogelijk om het restaurant en/of terras in zijn geheel te huren.

Bereikbaarheid en parkeren

Goed om te weten: Restaurant Gijsbrecht is naast openbaar vervoervoer (Station Zuid) ook uitstekend met de auto bereikbaar. Zowel Amsterdam centrum als de snelweg (A10) zijn vlakbij. Parkeren doet u bij ons gewoon voor de deur. (Na 19:00 uur en in het weekend gratis.)

Wilt u reserveren of meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op!

Kenmerken

Tuin
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 20 225 9124

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Van Leijenberghlaan 320
1082 DD Amsterdam
Google Maps