Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Room to Meet You

  Berg 41, Nuenen
  Opslaan
  30 personen

  Bedankt voor je interesse in onze mooie locatie in Nuenen!

  De naam Room to Meet You zegt het al: ruimte om te ontmoeten, zowel letterlijk als figuurlijk.

  We hebben inspirerende ruimtes voor vergaderingen, brainstorm sessies, trainingen, mindfulness, ontspanning in de vorm van yoga, muziek luisteren en films kijken.

  Bij Room To Meet You kunt u gebruik maken van de nieuwste technische snufjes.

  Wij zorgen ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt, zodat zij zich volledig kunnen focussen op het doel van hun bezoek.

  Naast de ruimte(s) kunt u kiezen voor koffie/thee met iets lekkers, lunch/diner, fingerfood en/of gezellig naborrelen. met hapjes. Daarnaast in er in het dorp van Vincent van Gogh ook veel te zien en beleven, zoals: • Het Van Gogh Standbeeld, Kerkje of het museum Vincenter; • Windkorenmolen De Roosdonck; • De Opwettense Watermolen; • Dorpsboerderij De Weverkeshof; • Creatieve workshops, spannende en/of tactische activiteiten in en rondom Nuenen; • Een lekker hapje eten bij een van de vele restaurants of genieten op een terrasje.

  Wij helpen je graag een goede keuze te maken, zodat iedereen tijdens het bezoek alleen nog maar hoeft te focussen, ontspannen en genieten.

  Onze ruimtes Door middel van licht en geluid kan de sfeer in de ruimtes in een handomdraai verandert worden. In alle ruimtes is WiFi 6 beschikbaar.

  Meetingroom de Linde is uitgerust met LCD Touch Screen, een digitale flipover en Lounge Corner. De vergadertafel biedt plaats aan 11-12 personen, extra stoelen plaatsen is mogelijk, maar helaas niet aan tafel. Er kan ook gebruik gemaakt worden van de knusse Lounge Corner.

  De bar is voorzien van alle gemakken, waarbij ook gebruik kan worden gemaakt van de VR-opstelling (4 pers), streamen en heerlijke banken.

  In de zitkamer kun je meer intieme gesprekken voeren, relaxed tv kijken, lezen of je op een andere manier in alle rust terugtrekken.

  Voor de echte liefhebber(s) is het volop genieten in de bioscoop (10 pers).

  Wij verhuren onze ruimtes uitsluitend voor zakelijke doeleinden.

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Gelegen in het stadscentrum
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Berg 41
  5671 CB Nuenen
  Google Maps