Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Sandton Château de Raay

  Raayerveldlaan 6, Baarlo
  Opslaan
  700 personen

  De beste locatie voor een inspirerende vergadering

  Organiseer vergaderingen op een unieke locatie. Met Pillows Charme Hotel Château De Raay vergader je terwijl je bent omgeven door de bosrijke natuur van het landgoed en Baarlo.

  Kom samen in comfortabele ruimtes waar je de historische elementen van dit 13de-eeuwse château nog steeds terugvindt. Iedere ruimte heeft veel daglicht en uitstekende faciliteiten.

  Een droomlocatie om te trouwen

  Pillows Château De Raay in Limburg is een officiële trouwlocatie en heeft de perfecte setting voor iedere bruiloft.

  Voor onvergetelijke trouwceremonies of recepties. Buiten met uitzicht op de vijver en tuin of juist in onze prachtig versierde oude kapel. Kies uit de indrukwekkende balzaal of één van onze charmante kleinere salons.

  De perfecte setting voor ieder moment. Allemaal even sereen en romantisch. Intiem met een select gezelschap of groots en fenomenaal tot 250 gasten.

  Lunch, diner, borrels en catering

  Vers seizoensgebonden fruit en groenten, kruiden uit eigen tuin en eetbare bloemen vormen het hart van elk gerecht. Onze culinaire stijl is puur en eigentijds.

  We begrijpen dat een droombruiloft samengaat met een perfect diner. Daarom ontwerpen wij samen een menu op maat. Van een intiem familiediner tot een groots receptiebanket.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 77 321 4000

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Raayerveldlaan 6
  5991 EN Baarlo
  Google Maps