Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Schiecentrale Events

  Sint-Jobsweg 116, Rotterdam
  Opslaan
  1000 personen

  De Schiecentrale is gelegen in het Lloydkwartier te Rotterdam, aan de voet van de Euromast. Ooit voorzag de Schiecentrale de Rotterdamse haven van elektriciteit. Deze oude energiecentrale is zeer geschikt als congres-, vergader,- presentatie, diner- of feestlocatie.

   De monumentale Turbinehal is de grootste ruimte van de Schiecentrale (800 m2). De ruimte beschikt over de originele elementen van de oude elektriciteitscentrale zoals de goederenlift en de robuuste hijsbrug. Waar vroeger energie werd opgewekt voor de haven en omwonenden, bruist vandaag de energie van evenementen in alle soorten en maten.

  Het aantal maximum personen is afhankelijk van de invulling van uw evenement. De hal is geschikt voor een maximum aantal van 800 personen voor een borrel/receptie/feest en in combinatie met onze buren van Avontura zelfs uit te breiden tot 1500 personen. Indien uw voorkeur uitgaat naar een congres is het maximum aantal personen 350. Voor een sit-down diner kunt u rekening houden met een maximum van 400 personen.

  Naast de Turbinehal hebben we ook 2 break-out zalen. De Schakelruimte en Machinekamer zijn geschikt voor vergaderingen, break-out sessies, workshops, presentaties tot 100 personen. Industrieel, groots en toch sfeervol: dat is de Schiecentrale.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 10 750 3535

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Sint-Jobsweg 116
  3024 EA Rotterdam
  Google Maps