Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Science Centre Delft

Mijnbouwstraat 120, Delft
250 personen

Unieke vergaderruimten met wetenschappelijke en historische allure! De voormalige faculteit Mijnbouwkunde aan de Mijnbouwstraat in Delft is tegenwoordig het Science Centre Delft, onderdeel van de TU Delft. Een locatie waar jong en oud de wereld van wetenschap en techniek kunnen ontdekken. Tevens is er een mogelijkheid tot huren van een vergaderruimte genaamd de Mekelzalen. 

De Mekelzalen (voor een impressie zie tab business tour)

De Mekelzalen zitten vol verwijzingen naar het verleden. Van de mijnbouwlampen die langs koperen leidingen aan het plafond hangen, foto’s van oude archiefkasten die in het behang zijn verwerkt, plafondpanelen met tekeningen van mineralen  tot aan de kristallen en mineralen die in de vensterbanken van de vele ramen zijn verwerkt.

De ruimte is opgedeeld in een grote en twee kleinere zalen, zodat er naast grote bijeenkomsten ook in kleinere groepen vergaderd kan worden. De volledige zaal biedt ruimte aan 250 personen. De mogelijkheden bestaan om tijdens uw event gebruik te maken van onze extra activiteiten of externe cateringservice.

Extra activiteiten

Combineer een reservering van de Mekelzalen met een van de aangeboden activiteiten.

Science Centre Delft.

Neem uw genodigden mee in de wereld van de wetenschap. Bekijk de verschillende testopstellingen van onderzoekers en studenten. (voor een impressie zie tab 360 graden)

Mineralogisch Museum.

De educatieve collectie mineralen en ertsen is opengesteld voor publiek. Tijdens deze rondleiding worden bijzondere stukken toegelicht.

Backstage Tour.

Neem een uniek kijkje in de keuken van de TU Delft. Trakteer uw gezelschap op een University of Robotics tour waarbij men langs de verschillende faculteiten gaat onder begeleiding van een gids.

Workshop voor volwassenen.

Niets is leuker dan techniek zelf te ontdekken. Combineer een brainstormsessie met een creatieve teambuilding activiteit. Zoals bijvoorbeeld het bouwen van de Nuna zonnewagen. Tijdens deze workshop wordt een kleine versie van de welbekende Nuna gemaakt, door onder andere een motor en een zonnecel aan te sluiten. 

Bereikbaarheid

Het Science Centre Delft ligt aan de rand van het historisch centrum Delft en is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer. Tevens is er naast het Science Centre een mogelijkheid tot gratis parkeren. 

Neem via de mail of telefonisch contact met ons op voor een voorstel op maat.

Kenmerken

Tuin
Invalidentoegankelijk
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 15 278 5200

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Mijnbouwstraat 120
2628 RX Delft
Google Maps