Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Singer Laren

Oude Drift 1, Laren
400 personen

Singer laren ligt aan de rand van het schilderachtige dorp Laren met haar gezellige café’s, exclusieve restaurants en luxe winkels.

Ontvang uw gasten bij Singer thuis. Een thuis waar kunsten, zaken en mensen samenkomen.Singer Laren is als een magnetisch veld voor kunstliefhebbers, theatergangers, dwarsdenkers, frisse kijkers en creatieven. Dit DNA vind je in alle soorten mensen, maar ook zeker in alle soorten bedrijven. Om die reden vinden veel organisaties hun weg naar de villa, het theater, het museum en de beeldentuin. De verschillende entiteiten van Singer Laren vormen een geheel terwijl ze ook los van elkaar gehuurd kunnen worden voor een vergadering, brainstorm, productpresentatie, congres, lunch, diner of receptie.

Thuis bij Singer Laren kan zaken worden gedaan op een (on)gewone manier. Anders dan anders vanwege de vele inspiraties, maar toch in huiselijke sferen.Singer Laren opent graag alle deuren; van villa tot theater en van beeldentuin tot museum. Alles is denkbaar en alle verschillende mogelijkheden hebben een gemene deler: het decor van Singer Laren zorgt voor een extra dimensie.

De zeer centrale ligging en goede bereikbaarheid én de gratis parkeergelegenheid naast de deur, maken Singer Laren tot de ideale eventlocatie. Kom met ons kennismaken, wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Voor een offerte kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. U kunt natuurlijk ook het informatieformulier invullen.

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 35 539 3966

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Oude Drift 1
1251 BS Laren
Google Maps