Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  STC- Events

  Lloydstraat 300, Rotterdam
  Opslaan
  500 personen

  STC-Events is het organisatie- en evenementenbureau van de STC-Group. Direct gelegen aan de Maas, op de Lloydpier in Rotterdam.

  Vergadering, congres of event met groots uitzicht Eigen unieke zalen die uitzicht bieden op de Waterweg. STC-Events is gespecialiseerd in het organiseren van nationale en internationale conferenties, seminars, jaarvergaderingen, productpresentaties, feestelijke bijeenkomsten en grote dinervoorstellingen. STC-Events ondersteunt bij de totale organisatie van zowel klein- als grootschalige evenementen, als bij de vastlegging van uw evenementenlocatie. Van idee tot realisatie, van catering tot AV-ondersteuning.

  Naast het huren van een zaal, kunt u aan STC-Events ook de catering, techniek of zelfs de gehele organisatie van uw bijeenkomst uit handen geven. Van grote lijnen tot kleine details. U kunt bij ons terecht voor groepen van 2 tot 700 personen.

  Lloydzaal

  De Lloydzaal is de parel onder onze zalen. Deze zaal bevindt zich in het overhangende deel van het gebouw aan de Lloydstraat. Het uitzicht op de Rotterdamse haven vanaf deze hoogte is onbeschrijflijk, zowel overdag als ’s avonds. Het maakt deze locatie tot een bijzondere belevenis.

  Ook de foyer heeft een bijzondere uitstraling met de karakteristieke bar en het grootse uitzicht. Er is een rookgelegenheid in een afgeschermde geventileerde ruimte, terwijl ze kunnen genieten van een weidse blik op Hotel New York, de Erasmusbrug, de Euromast en de markante Rotterdamse skyline aan de Maas.

  Catering

  De culinaire invulling speelt een grote rol, zo niet een hoofdrol bij de verzorging van een evenement. Kwaliteit, samenstelling en presentatie van het culinaire deel moeten passen bij de uitstraling van uw bijeenkomst.

  Als ervaren cateraar is het voor ons vanzelfsprekend om de culinaire invulling ook tijdens uw evenement te verzorgen. Eten en drinken vormen immers een belangrijke rol tijdens een bijeenkomst. Afhankelijk van uw wensen, varieert het aanbod van een kopje koffie met een koekje tot een grandioos buffet. Wenst u biologische, vegetarische of Halal gerechten, dan is dat uiteraard mogelijk. Ook met dieetvoorkeuren houden wij rekening.

  Contact

  Neem gerust contact met ons op voor een rondleiding of vrijblijvende offerte via de mail of bel ons.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 10 448 6448

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Lloydstraat 300
  3024 EA Rotterdam
  Google Maps