Musea en galeries · Feestlocatie & trouwlocatie

  Stedelijk Museum Schiedam

  Hoogstraat 112, Schiedam
  Opslaan
  500 personen

  Het neoclassicistische museum is in 1785 gebouwd door de Italiaanse architect Jan Giudici. In de periode 2003-2006 is het museum grondig verbouwd en begin 2014 is het entreegebied naar straatniveau verplaatst. Met voorzieningen zoals het Alewijn de Groot Auditorium (met beschikking over een eigen bar en café), de Kapel en 't Atelier is ons museum een uitstekende locatie voor bruiloften, concerten, feesten, lunch of diner, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten, zoals seminars, congressen, vergaderingen en recepties.

  Catering

  De catering binnen het museum wordt door ons verzorgd. Wij denken graag met u mee en geven advies over een passende culinaire invulling voor uw evenement.

  Extra faciliteiten

  Onze ruimtes zijn uitgerust met moderne audio- en videoapparatuur (geluidsinstallatie, microfoon, beamerinstallatie). Ook is het mogelijk om een vleugel te huren.

  Arrangementen

  In overleg kan een arrangement samengesteld worden. Bij diverse tentoonstellingen bieden we publieksactiviteiten aan. Programma's op maat kunnen in overleg worden samengesteld. Graag denken wij mee om binnen uw budget de perfecte bijeenkomst te verzorgen.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 10 246 3666

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Hoogstraat 112
  3111 HL Schiedam
  Google Maps