Restaurants · Feestlocatie & trouwlocatie

STORIES

Torenallee 22, Eindhoven
250 personen

STORIES is de feel-good- hotspot voor eten en drinken en dé event venue van Eindhoven.Met verhalen komen emoties naar boven. Deze emoties voel je en hierdoor sla je dit op als een herinnering. STORIES vertelt verhalen. Door de sfeer, smaken en geuren maken we de emoties los! De personages gastvrijheid en beleving komen in al onze hoofdstukken terug. Samenvattend hip, bruisend en sfeervol.

Ons Verhaal

In de wijk Strijp-S wat ook wel het tweede centrum van Eindhoven wordt genoemd hebben ondernemende en creatieve geesten deze oude Philipswijk omgetoverd tot culturele hotspot. STORIES is gevestigd op de begane grond van Torenallee, het voormalige Philips gebouw ‘De Apparatenfabriek’.

Mogelijkheden

De industrieel botanisch ingerichte locatie is van maandag t/m vrijdag open voor ontbijt & lunch. In de avond en de gehele weekend dagen is deze locatie te huur voor unieke borrels, (bedrijfs)feesten, jubileumfeesten, presentaties, huwelijk, of andere events met mogelijkheden op het gebied van catering, activiteiten en entertainment. Tevens beschikken wij over een groot terras met uitzicht op het industriële Strijp-S.

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, ideeën of opmerkingen? Dan horen wij dit graag

Kenmerken

In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 40 282 7983

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Torenallee 22
5617BD Eindhoven
Google Maps