Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Supernova - Congressen, Jaarbeurs

  Jaarbeursplein 6, Utrecht
  Opslaan
  1100 personen

  Supernova Utrecht geeft een nieuwe dimensie aan uw congres of event in een bijna buitenaardse ambiance.

  Met deze veelzijdige locatie heeft Jaarbeurs een kennisknooppunt gecreëerd waarin alles draait om verbinding en de juiste energie. Supernova is dé ontmoetingsplek van Nederland waar u kennis deelt en vermenigvuldigt.  

  Spacy design, nieuwe inzichten

  Vier congreszalen met een opvallend en uniek decor vormen de basis voor nieuwe inzichten en het ontdekken van andere werelden. U stapt letterlijk in een nieuwe dimensie. U wordt ontvangen in de TransitZone, een strakke en sfeervolle ruimte. U realiseert zich nu dat het hier begint. U gaat op reis. En het resultaat mag er wezen.  

  Samen op ontdekkingsreis

  De congreszalen Mission, Quest, Expedition en Progress zijn perfect te combineren. De zalen hebben een vooruitstrevend design en zijn flexibel in gebruik en opstelling. Daarnaast zijn alle zalen voorzien van de meest moderne apparatuur. De juiste combinatie van al deze elementen stelt u in staat vooruit te kijken en u open te stellen voor andere inzichten. U ontmoet andere mensen en focust op de toekomst. Ga op ontdekkingsreis en vermenigvuldig uw kennis.  

  Zeldzaam aanbod

  Met Supernova en de locatie Media Plaza creëert Jaarbeurs een zeldzame combinatie voor congressen en events. Dit bijzondere decor vindt u namelijk nergens anders. Waar het in Media Plaza draait om innovatie en verandering, is Supernova de ontmoetingsplek waar u kennis deelt en vermenigvuldigt. Met deze locatie maakt u een onuitwisbare indruk op uw bezoekers, zorgt u voor maximale aandacht en koerst u af op verrassende resultaten.   Heeft u een vraag? Bel ons, stuur een mail of vul het formulier in. We helpen u graag verder! U ontvangt binnen een dag reactie.

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Jaarbeursplein 6
  3521 AL Utrecht
  Google Maps