Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

  'T Oudste Huys

  Voorstraat 18, Spijkenisse
  Opslaan
  600 personen

  Midden in het centrum van Spijkenisse bevind zich locatie die zich uitstekend leent voor een knalfeest, bruiloft of bedrijfsfeest. Wij beschikken over 3 zalen waarvan er 1 in het thema van een Club, 1 in het thema van een Skihut en nog een zaal op de beneden verdieping die later in 2016 zal openen. Ook aan de voorzijde in ons wijn en bierlokaal kunnen wij mensen kwijt die een diner of feestje willen geven.

  De club is ongeveer 340 m2 en heeft een grote bar aan de zijkant van de zaal en een Dj booth achterin de zaal.Ook heeft de zaal bankjes met vast tafeltjes waar even kan worden uitgerust tijdens het dansen. Deze zaal kan 0-400 mensen kwijt.

  De Skihut bevind zich op de bovenste etage en is ingericht naar een Oostenrijkse bar. Deze zaal heeft een grote middenbar en een kleine shotjesbar. Ook hier bevind zich een Dj Booth en een rookruimte. Deze zaal kan 0-300 mensen kwijt De voorzijde is ons Wijn- en Bierlokaal hier bevind zich ook het restaurant. Er staat een middelgrote bar en tafels en zitjes. Ook hoge tafels en mogelijkheid om aan de bar te zitten. Als restaurant kunnen er 60 mensen eten. Als Wijn-en Bierlokaal kunnen er ongeveer 150 mensen verblijven

  Kenmerken

  Gelegen in het stadscentrum
  Restaurant
  Vaste Catering
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 181 375 283

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Voorstraat 18
  3201BB Spijkenisse
  Google Maps
  Website