Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  The Penthouse - Haagse Toren

  Rijswijkseplein 786, Den Haag
  Opslaan
  500 personen

  Hoogste restaurant, sky bar en event spaces van Nederland.

  THE PENTHOUSE IN  DE HAAGSE TOREN:  TOP OF THE CITY. The Penthouse op de topverdiepingen van de Haagse Toren: écht een fantastische evenementenlocatie. Geïnspireerd op het beroemde Flatiron Building uit New York. Hoger gelegen dan het restaurant van de Eiffeltoren. Een internationale wereldplek op 135 meter hoogte, met een adembenemend uitzicht, tot 45 kilometer ver. Niet alleen een uitstekend restaurant, maar -verdeeld over 11 verdiepingen- ook business suites, meeting- en breakoutrooms, appartementen, studio’s en werkplekken. The Penthouse heeft een eigen parkeergarage, direct voor de deur. 

  Slim combineren

  De verschillende locaties van The Penthouse binnen de Haagse Toren laten zich slim combineren: start een vergaderdag met een ontbijt in het restaurant. Presenteer nieuwe ideeën tijdens een private dining sessie in de business suites. Organiseer creatieve breakout sessies in combinatie met een borrel in de sky bar. Lanceer op adembenemende wijze uw nieuwe strategie of product via de raamprojecties in het restaurant en laat uw gasten overnachten in een appartement op een topverdieping.

  Zo blijft een zakelijk evenement spannend en zijn uw gasten telkens onder de indruk. Onze ruime ervaring delen we graag als creatieve inspiratiebron. En wat bijzonder is: met de door u gekozen combinatie bepaalt u zelf het karakter van uw evenement. Van creatief of ingetogen tot uitgebreid en luxueus, samen op één plek. 

  Uitstekend verzorgd

  Al uw gasten worden steeds uitstekend verzorgd. The Penthouse combineert haar unieke locatie met internationale, persoonlijke service en culinaire verrassingen van hoog niveau. De keuken onder leiding van Chef Brian Whyte presenteert klassiekers en innovatieve asian fusion gerechten. Het onovertroffen uitzicht, in combinatie met de warme sfeer en gastvrijheid, maken dit tot een van de meest bijzondere plekken van Nederland. 

  Contact - Nespresso, een cocktail en hét uitzicht

  Vul uw wensen in via het informatieformulier en wij nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden van een op maat verzorgde offerte te bespreken. Maar het liefst nodigen wij u uit voor een locatiebezoek, onder het genot van een Nespresso, of een cocktail als u 's avonds langs komt, The Penthouse moet u tenslotte zelf zien én ervaren. 

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 70 305 1001

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Rijswijkseplein 786
  2516 LX Den Haag
  Google Maps