Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

The Student Hotel Maastricht

Sphinxcour 9A, Maastricht
300 personen

The Student Hotel Maastricht is een ongelooflijk inspirerende en creatieve locatie, gehuisvest in een prachtig oud fabrieksgebouw. Door modern design te combineren met een jeugdige en ondernemende sfeer geeft het je evenement of meeting volop frisse energie, en met meerdere multifunctionele ruimtes kunnen we je altijd de perfecte oplossing bieden. 

De Classrooms zijn grotere, flexibele werkruimtes die in verschillende opstellingen gebruikt kunnen worden. Ze hebben allemaal hun eigen persoonlijkheid en stijl, maar zijn allemaal aan te passen naar je wensen — al het meubilair is te verplaatsen voor de perfecte setting. Met een capaciteit van maximaal 100 mensen zijn ze perfect voor alles van intieme workshops to grootschalige presentaties. 

Al onze ruimtes zijn voorzien van alles wat je nodig hebt om een succesvol evenement of meeting te organiseren — snelle Wi-Fi, flipovers, gratis printen en scannen, schermen voor presentaties en brainstormpakketten met een notitieblok en pen. Ons in-house bar-restaurant The Commons heeft heerlijke cateringopties, en daarnaast is het de perfecte plek voor een drankje na afloop van je event. 

Het boeken van een ruimte bij The Student Hotel kent unieke voordelen — gratis toegang tot de sportschool van het hotel, korting op onze hotelkamers en meer dan voldoende parkeerplaatsen voor jou en je gasten. 

Bereikbaarheid

Boterdiep is eenvoudig te bereiken met het OV: neem bus tram 1, 5, 7 or 9 vanaf station Maastricht tot halte Boschstraat. The Student Hotel ligt er direct naast — je kan ons niet missen. Een andere mogelijkheid is om de auto te nemen — je vindt ons op enkele minuten van de snelweg en je kan parkeren op onze privéparkeerplaats. 

Contact

Heeft u vragen of wilt u de beschikbaarheid weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Kenmerken

Invalidentoegankelijk
Overnachten
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 43 711 2235

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Sphinxcour 9A
6211 XZ Maastricht
Google Maps