Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Topsportcentrum Almere

  Pierre de Coubertinplein 4, Almere Poort
  Opslaan
  3000 personen

  Topsportcentrum Almere is het multifunctionele sport- & evenementencomplex voor spraakmakende events. U bent op zoek naar een locatie met een sportieve ambiance voor congressen, beurzen, vergaderingen, presentaties, bedrijfsfeesten en meer.

  Vergaderen op de middenstip van de Topsporthal, relatiebeheer in de businesslounge of zaken combineren met ontspanning. U zult versteld staan van deze verrassende locatie, waar professionaliteit, passie en prestatie samenkomen. Topsportcentrum Almere, waarbij de combinatie van inspanning en ontspanning de unieke kracht is. 

  Het complex heeft de beschikking over verschillende zalen variërend in grootte en is uitermate geschikt voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. Of het nu gaat om een vergadering in de skybox, een plenair overleg in de businesslounge en deelsessies in de skyboxen, inzet van de breedtesporthal of het gehele complex. Geniet daarnaast van de uitstekende catering. De medewerkers van het Sportcafé verzorgen uw ontbijt, lunch, borrel of diner geheel naar uw wensen.

  Topsportcentrum Almere heeft een unieke ligging, centraal in Nederland. De locatie ligt op een kwartier van Amsterdam en een half uur van de luchthaven Schiphol en Utrecht. Goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Rondom is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

  Alle zakelijke en sportieve events faciliteren wij voor u op maat. Uw wensen zijn voor ons een uitdaging. Wij denken creatief met u mee en doen er alles aan om uw evenement zo succesvol mogelijk te maken. 

  Vul uw wensen in via het informatieformulier en wij nemen spoedig contact met u op. Wij bespreken dan graag de mogelijkheden. Vraag alvast onze brochure aan of neem gerust contact met ons op!

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 36 545 8456

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Pierre de Coubertinplein 4
  1362LB Almere Poort
  Google Maps