Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Veerkracht - By Green.DNA

Oudhuizerstraat 31, Klarenbeek
375 personen

Evenementenlocatie Veerkracht is een unieke, stijlvolle locatie nabij Apeldoorn.

Een centraal gelegen, inspirerende, groene locatie voor zakelijke & particuliere bijeenkomsten. Het is een locatie met een verhaal; Veerkracht is zelf ontworpen en eigenhandig gebouwd. Een inspirerende evenementenlocatie die zich kenmerkt door een weids uitzicht over het Veluwse landschap, spectaculaire audio en visuele mogelijkheden en sfeervolle subruimtes. De prachtige tuin van 2000 m2 maakt dat Veerkracht voor vele doeleinden geschikt is.

Groen en innovatief

Veerkracht is een locatie die mensen verrast, inspireert en motiveert. De realisatie van het pand was als een verhaal uit een jongensboek. Een uit noodzaak geboren oplossing toen de ambities groter waren dan het budget, maar nu het toonbeeld van veerkracht, innovatie en duurzaamheid. Veerkracht verrijst letterlijk uit het landschap en het omvangrijke dak is geheel begroeid met grassen, mossen en bloemen. Het interieur is modern en industrieel met als eye-catcher het indrukwekkende projectiescherm van 100 m2. De subzalen zijn luxe en huiselijk ingericht en hebben ieder een eigen karakter

In het kort

  • Groen en innovatief
  • Centraal gelegen in Midden-Nederland, tussen Zwolle, Amersfoort en Arnhem
  • tot 375 personen
  • Gratis parkeren
  • Tuin 2000 m2
  • Uniek projectiescherm van 20 x 5 meter
  • Eigen catering volgens vitaliteitsconcept

Green.DNA

Evenementenlocatie Veerkracht is een van onze inspirerende locaties. Green.DNA bedenkt, ontwerpt en bouwt haar eigen locaties en eventconcepten. Green.DNA durft andere keuzes te maken, is eigenwijs en ondernemend. Ons enthousiaste team staat van begin tot eind voor je klaar en maakt van ieder event een bijzondere beleving.

Enthousiast?

Je bent van harte welkom voor een rondleiding en een inspirerend kenninsmakingsgesprek. Vul je wensen in via het informatieformulier en wij helpen je graag bij de invulling van een onvergetelijk evenement.

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 55 301 1082

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Oudhuizerstraat 31
7382 BS Klarenbeek
Google Maps