Boerderijen en windmolens · Feestlocatie & trouwlocatie

  Vrij in Culemborg

  Beusichemsedijk 17, Culemborg
  Opslaan
  120 personen

  VRIJ leent zich uitstekend voor een onbevangen, ontspannen trainingssessie. Afhankelijk van de faciliteiten die je nodig hebt als trainer en getrainde kun je gaan en staan waar je wilt. Ook buiten. Een stukje teambuilding of leiderschapstraining in de vorm van schapen drijven behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Maar ook ‘gewoon’ brainstormen met de voeten in het gras.

  Exclusief huren is geen éxtra optie maar standaard. Onze boardroom is vanzelfsprekend uitgerust met alle moderne middelen om een efficiënte meeting niet in de weg te staan. De ruimte is ook zeer geschikt voor grotere gezelschappen (tot 100 personen theater) of trainingen.

  Voor, tijdens of na de meeting kun je beneden in de opmerkelijk ingerichte 'deel' genieten van een lunch, diner of borrel. Strek daarna even de benen met een kleine wandeling over het landgoed of de dijk. Puur-Hollandse plaatjes gegarandeerd!

  Ben je met een kleiner gezelschap of heb je behoefte aan break-out sessies? Dan kun je plaatsnemen in de zichtkamer die haar naam ontleent aan het waanzinnige uitzicht dat je er hebt. Deze ruimte is bovendien voorzien van een pantry, presentatiescherm en haard.

  Achtergrondinformatie

  VRIJ in Culemborg is gelegen op Landgoed Anckerwaerdt. Het landgoed was tot circa twaalf jaar geleden een fruitbedrijf zonder opvolger. De familie Kroezen heeft de negen hectare herontwikkeld tot NSW-landgoed waarbij VRIJ als hoofdgebouw functioneert. De boerderij is nog altijd origineel hoewel het voorhuis omstreeks 1850 opnieuw is opgebouwd toen het destijds afbrandde. Van de Deel (de voormalige koeienstal) is niet bekend wanneer het gebouwd is maar men schat halverwege de 18e eeuw. Kenmerkend en tevens sfeerbepalend zijn de Philibertspanten die met behulp van architectenbureau TANK uit Amsterdam schitterend zichtbaar zijn gemaakt.

  Groen, groener..

  VRIJ is niet alleen omgeven door groen, ze ís ook nog eens heel erg groen! De aanwezige zonnepanelen voorzien naast het pand ook de aardwarmte-installatie van zonne-energie. De aardwarmte-installatie verwarmt én koelt het pand met – het woord zegt het al – aardwarmte. De biologische moestuin voorziet grotendeels in verse groenten en binnen het bedrijf zijn verschillende maatregelen genomen om het milieu zo min mogelijk te belasten.

  Denk daarbij aan gezuiverd tafelwater in onze ‘VRIJ-flessen’, waardoor geen transport nodig is voor plat en bruiswater. In de toiletten vind je geen papieren handdoekjes of handendroger maar kleine katoenen handdoekjes die honderden keren meegaan. VRIJ is hard op weg zich te kwalificeren voor een Green Key Gold certificaat.

  Vergaderen, trainen, vieren! Het eindoordeel is aan jou.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Beusichemsedijk 17
  4101 NV Culemborg
  Google Maps