Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  WestCord Fashion Hotel Amsterdam

  Hendrikje Stoffelsstraat 1, Amsterdam
  Opslaan
  250 personen

  Een eigen parkeergarage voor 100 auto’s, eigen event-ingang en gelegen naast de ring A10 West. Deze eigenschappen maken WestCord Fashion Hotel tot een ideale vergaderlocatie. Bovendien is het hotel ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het Vondelpark zit op loopafstand en Amsterdam RAI bereik je binnen 10 minuten. Het hotel heet niet voor niets het Fashion Hotel. Het interieur kenmerkt zich door designitems, mannequins met wisselende haute couture creaties en kunstwerken door het hele hotel.

  14 multifunctionele zalen

  WestCord Fashion Hotel beschikt over 14 multifunctionele zalen. Fashion Lounge is de grootste zaal met een eigen entree, 250m2 zaaloppervlakte, hoge plafonds en een welkomstruimte met bar. Verder beschikken alle zalen over daglicht, gratis wifi en moderne faciliteiten. In alle zalen zijn verschillende opstellingen mogelijk: theater, u-vorm, school, receptie of carré. Gecombineerd kunnen er maximaal 200 personen in theateropstelling in terecht.

  Mme Coco

  Goed eten is een stylish jasje. Mme Coco is een elegant restaurant, geïnspireerd op de Frans-Nederlandse keuken waar ‘fashion’ centraal staat. Chefkok Henk van Veluw en zijn brigade staan voor u klaar om een culinair diner voor u te bereiden. Mme Coco is elke dag geopend voor diner. 3-gangen of een uitgebreid 6-gangen diner met bijpassende wijnen; wat jouw gezelschap ook wenst, ons team denkt graag met je mee.  

  SKYY Bar

  SKYY Bar Amsterdam bevindt zich op de 10e verdieping met een panoramisch uitzicht over de stad. De eyecatcher van de skybar is een spectaculair verlichtingselement aan het plafond. Van donderdag t/m zaterdag draaien verschillende DJ’s gezellige plaatjes. Ook beschikt SKYY Bar over een chef’s table waar je een private dinner kunt organiseren. Voor intieme bijeenkomsten kun je terecht op de vide van de skybar. Pak je het liever wat groter aan? De gehele SKYY Bar afhuren voor een evenement behoort ook tot de mogelijkheden! Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een voorstel op maat. Wij denken graag met je mee!

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 20 810 0800

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Hendrikje Stoffelsstraat 1
  1058 GC Amsterdam
  Google Maps