Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  WesterLiefde

  Klönneplein 4, Amsterdam
  Opslaan
  2000 personen

  WesterLiefde Amsterdam zijn intieme gebouwen met een industrieel karakter gelegen op het Westergasterrein en zijn te huur voor diverse evenementen. De Westerliefde, gelegen in het toonaangevende cultuurpark de Westergasfabriek, is een inspirerende en industriële locatie te midden van veel groen en schept daarmee de ideale setting voor de meest uiteenlopende zakelijke evenementen. De locatie is o.a. geschikt voor vergaderingen, seminars, productpresentaties, modeshows en andere bedrijfsevenementen en kan door de aanwezigheid van een eigen keuken ook aan al uw culinaire wensen voldoen. Met de mooiste DJ-booth van Amsterdam, een afgesneden scheepsromp, en een doordeweekse vergunning tot 3.00 uur (in het weekend zelfs tot 5.00 uur) ben jij bij de Westerliefde aan het juiste adres voor jouw bedrijfsfeest.

  Capaciteit

  De Westerliefde kan aan weerszijde worden samengetrokken met de aan het pand gekoppelde Westerunie en Transformatorhuis waardoor er heel makkelijk kan worden gespeeld met de capaciteit. Het maakt dus niet uit of het evenement nou voor 50 of 1500 bezoekers worden georganiseerd.

  Catering

  Met de professionele cateringkeuken en creatieve koks van het naastgelegen restaurant WestergasTerras biedt de WesterLiefde tevens op culinair gebied ruime keus.  Extra faciliteitenVeelzijdige licht- en geluidsfaciliteiten, wireless internet, verduistering mogelijkheden, aanwezige horecafaciliteiten,inhuis meubilair, terrassen en serre.

  Bereikbaarheid

  Westerliefde ligt precies tussen het Centraal station en de A10-West en is  daarmee gemakkelijk bereikbaar (www.westerliefde.nl/routebeschrijving) met zowel openbaar vervoer als met de auto of de fiets. Met een Q-park op 500 meter afstand is er ruim voldoende parkeerplek.

  Contact

  Benieuwd naar de locatie en de vele mogelijkheden? Neem gerust contac met ons op voor een afspraak voor een rondleiding en het bespreken van de mogelijkheden.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 20 684 8496

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Klönneplein 4
  1014 DD Amsterdam
  Google Maps