Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

WesterLiefde

Klönneplein 4, Amsterdam
2000 personen

WesterLiefde Amsterdam zijn intieme gebouwen met een industrieel karakter gelegen op het Westergasterrein en zijn te huur voor diverse evenementen. De Westerliefde, gelegen in het toonaangevende cultuurpark de Westergasfabriek, is een inspirerende en industriële locatie te midden van veel groen en schept daarmee de ideale setting voor de meest uiteenlopende zakelijke evenementen. De locatie is o.a. geschikt voor vergaderingen, seminars, productpresentaties, modeshows en andere bedrijfsevenementen en kan door de aanwezigheid van een eigen keuken ook aan al uw culinaire wensen voldoen. Met de mooiste DJ-booth van Amsterdam, een afgesneden scheepsromp, en een doordeweekse vergunning tot 3.00 uur (in het weekend zelfs tot 5.00 uur) ben jij bij de Westerliefde aan het juiste adres voor jouw bedrijfsfeest.

Capaciteit

De Westerliefde kan aan weerszijde worden samengetrokken met de aan het pand gekoppelde Westerunie en Transformatorhuis waardoor er heel makkelijk kan worden gespeeld met de capaciteit. Het maakt dus niet uit of het evenement nou voor 50 of 1500 bezoekers worden georganiseerd.

Catering

Met de professionele cateringkeuken en creatieve koks van het naastgelegen restaurant WestergasTerras biedt de WesterLiefde tevens op culinair gebied ruime keus.  Extra faciliteitenVeelzijdige licht- en geluidsfaciliteiten, wireless internet, verduistering mogelijkheden, aanwezige horecafaciliteiten,inhuis meubilair, terrassen en serre.

Bereikbaarheid

Westerliefde ligt precies tussen het Centraal station en de A10-West en is  daarmee gemakkelijk bereikbaar (www.westerliefde.nl/routebeschrijving) met zowel openbaar vervoer als met de auto of de fiets. Met een Q-park op 500 meter afstand is er ruim voldoende parkeerplek.

Contact

Benieuwd naar de locatie en de vele mogelijkheden? Neem gerust contac met ons op voor een afspraak voor een rondleiding en het bespreken van de mogelijkheden.

Kenmerken

In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 20 684 8496

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Klönneplein 4
1014 DD Amsterdam
Google Maps