Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Winkel van Sinkel

Oudegracht 158, Utrecht
1400 personen

Geniet bij de Winkel van Sinkel aan de Oudegracht.

Welkom bij de Winkel van Sinkel, we verwelkomen je graag!Eten & drinken op een unieke locatie middenin het centrum van Utrecht. Ontdek ons in een monumentaal pand aan de sfeervolle Oudegracht. Zalen bij de Winkel van Sinkel, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Al vele gasten zijn je voorgegaan. Voor elk event vonden wij de perfecte zaal. Onze eventmanager zorgt voor een beleving die je altijd bij blijft. Wij zorgen er voor dat het jullie aan niets ontbreekt. Bij ons vind je verschillende unieke ruimtes die zich perfect lenen voor feesten, partijen en vergaderingen. Meerdaagse congressen, een plenaire bijeenkomst of presentatie? Uw bedrijfsfeest of luxe diner viert u bij de Winkel van Sinkel.

Onze eventmanagers gaan voor een evenement dat voldoet aan je wensen en verwachtingen. Wij luisteren graag naar je ideeën en nemen de tijd om samen rond de tafel te zitten en te sparren over de exacte invulling van je evenement.De 'Balzaal' op de eerste verdieping heeft een uniek uitzicht op de Oudegracht en de Domtoren. En onze 'Tuinzaal' heeft een prachtige lichtval door het glazen plafond. De zaal 'Anton's bar' is warm van sfeer en modern ingericht. De imposante 'Grote Zaal' op de begane grond vormt het hart van de Winkel van Sinkel. Het ademt met zijn wandvitrines en hoge zuilen de sfeer van het voormalige warenhuis. 

Catering

Een driegangendiner, walking dinner, buffet of barbecue? Onze chefs draaien er hun hand niet voor om. Natuurlijk hebben we ook een uitgebreid assortiment aan hapjes voor het feest of de bijeenkomst!  

Audio Visueel

Wij bij de Winkel van Sinkel willen er graag voor zorgen dat uw bijeenkomst tot in de puntjes geregeld wordt. Audio en Visueel mag hierin niet ontbreken, wij hebben hiervoor een preferred supplier. De firma Show-Rental uit Hilversum ontzorgd ons al jarenlang op dit gebied.

Activiteiten

Na of tijdens uw bijeenkomst even iets anders doen? Dat kan! De Winkel van Sinkel biedt verschillende arrangementen aan die u met uw groep als teambuildingsactiviteit, als creatieve sessie of om even het hoofd leeg te maken kunt inzetten. We hebben de leukste activiteiten voor u samengesteld die u naast uw bijeenkomst bij ons kunt boeken.

Binnenkort een leuk evenement? Kies voor een unieke ervaring!

Onze eventmanagers hebben maar één missie: ervoor zorgen dat uw evenement voldoet aan úw wensen en verwachtingen. Wij luisteren graag naar uw ideeën en nemen de tijd om samen rond te tafel te zitten en te sparren over de invulling van uw evenement.

Neem contact op voor meer informatie en een offerte op maat. 

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 30 230 3030

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Oudegracht 158
3511 AZ Utrecht
Google Maps