Restaurants · Feestlocatie & trouwlocatie

  Zaalverhuur De Meerplaats

  Trawlerkade 80, IJmuiden
  Opslaan
  125 personen

  Het restaurant bestaat al sinds 1970 en ligt pal aan de gezellige vissershaven van IJmuiden. De huidige eigenaar William Brands zwaait sinds 1993 de scepter. Medio april 2018 heeft het restaurant een totale metamorfose ondergaan.

  De gerechten van De Meerplaats laten zich het beste smaken onder het genot van een goed glas wijn. Om die reden wordt u de keuze geboden uit een zeer uitgebreide wijnkaart. Onze vis komt dagvers bij Vishandel Molenaar vandaan. Families of andere grote gezelschappen zijn geen enkel probleem, maar ook een intiem diner voor twee is goed mogelijk.

  In het restaurant is de authentieke, maritieme sfeer van de vissershaven naar binnen gehaald. Oude scheepslampen en ander scheepsantiek zijn daar een voorbeeld van. De schilderijen van schepen en de haven maken het helemaal af. Er zijn in totaal 100 zitplaatsen, maar de indeling is zo gemaakt, dat een gezellige, intieme sfeer gewaarborgd is. De airconditioning zorgt er verder voor dat u zich altijd in een aangename temperatuur bevindt.

  Zondag t/m vrijdag kunt u ook voor uw lunch bij ons terecht.

  De Meerplaats heeft de beschikking over een aparte ruimte voor feestelijke partijen, zakelijke evenementen en recepties, al of niet gecombineerd met lunch, diner of buffet. De uitbreiding van ons restaurant aan de achterzijde biedt plaats voor zo’n 30 tot 100 gasten.

  Visrestaurant De Meerplaats is zeven dagen per week geopend:

  • Zondag t/m vrijdag van 12:00 uur tot 21:30 uur
  • Zaterdag van 16:00 uur tot 21:30 uur

  Kenmerken

  Eigen catering
  Gelegen aan de kust
  Gelegen aan het water
  Invalidentoegankelijk
  Restaurant
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 255 510 806

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Trawlerkade 80
  1976 CC IJmuiden
  Google Maps
  Website