Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    AFAS Live

    ArenA Boulevard 590, Amsterdam
    Opslaan
    6000 personen

    Op zoek naar een dynamische locatie voor een groots evenement? AFAS Live is dé evenementenlocatie in Amsterdam. Bent u op zoek naar een dynamische locatie voor uw zakelijk evenement in Amsterdam? Dan is AFAS Live de locatie die u zoekt. 

    Gelegen in Amsterdam Zuid-oost, naast station Amsterdam Bijlmer Arena, is AFAS Live een toplocatie in de hoofdstad van Nederland. Zeer gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en eigen vervoer. De locatie is zeer geschikt voor zowel grote plenaire bijeenkomsten als voor intieme bedrijfspresentaties. AFAS Live is meer dan alleen een concertzaal. De locatie is voorzien van verschillende ruimtes, waardoor u beschikt over een tal van mogelijkheden. De voordelen? De zaal wordt leeg opgeleverd, wat u de mogelijkheid geeft deze geheel in te richten in een eigen thema.  Een podium verschuiven, een VIP-area bouwen, een rode loper uitleggen, het kan allemaal in AFAS Live.

    AFAS Live wordt als locatie ingehuurd voor grote awardshows, maar ook voor kleinschalige evenementen met eigen sprekers. In AFAS Live vinden jaarlijks meer dan 150 (zakelijke) evenementen plaats.

    Wilt u binnenkort komen kijken bij AFAS Live? U bent van harte welkom. Bent u geïnteresseerd in het huren van AFAS Live als locatie voor uw evenement? Wij nodigen u graag uit voor een locatiebezoek.

    Kenmerken

    Invalidentoegankelijk
    Bereikbaar per openbaar vervoer
    Nabij snelweg
    Nabij luchthaven

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    ArenA Boulevard 590
    1101 DS Amsterdam
    Google Maps