Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

AFAS Live

ArenA Boulevard 590, AMSTERDAM ZUIDOOST
6000 personen

Op zoek naar een dynamische locatie voor een groots evenement? AFAS Live is dé evenementenlocatie in Amsterdam.Bent u op zoek naar een dynamische locatie voor uw zakelijk evenement in Amsterdam? Dan is AFAS Live de locatie die u zoekt. 

Gelegen in Amsterdam Zuid-Oost, naast station Amsterdam Bijlmer Arena, is AFAS Live een toplocatie in de hoofdstad van Nederland. Zeer gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en eigen vervoer. De locatie is zeer geschikt voor zowel grote plenaire bijeenkomsten als voor intieme bedrijfspresentaties. AFAS Live is meer dan alleen een concertzaal. De locatie is voorzien van verschillende ruimtes, waardoor u beschikt over een tal van mogelijkheden. De voordelen? De zaal wordt leeg opgeleverd, wat u de mogelijkheid geeft deze geheel in te richten in een eigen thema.  Een podium verschuiven, een VIP area bouwen, een rode loper uitleggen, het kan allemaal in AFAS Live.

AFAS Live wordt als locatie ingehuurd voor grote awardshows, maar ook voor kleinschalige evenementen met eigen sprekers. In AFAS Live vinden jaarlijks meer dan 150 (zakelijke) evenementen plaats.

Wilt u binnenkort komen kijken bij AFAS Live? U bent van harte welkom. Bent u geintresseerd in het huren van AFAS Live als locatie voor uw evenement? Wij nodigen u graag uit voor een locatiebezoek.

Kenmerken

Invalidentoegankelijk
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 20 409 7979

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

ArenA Boulevard 590
1101 DS AMSTERDAM ZUIDOOST
Google Maps