Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Albatros 013

  Piushaven 1b, Tilburg
  Opslaan
  150 personen

  Een gastvrije ontvangst, een ontspannen tijd, een blijvende herinnering... Onze locatie is centraal gelegen in Tilburg aan de mooie Piushaven en op steenworp afstand van het centrum. Dankzij de centrale ligging, goede bereikbaarheid en sfeer- volle inrichting bieden we een ideale locatie voor allerlei gelegenheden. Een unieke plek aan de Piushaven waar onze brouwerij samen met het restaurant, de Albatros en het grote terras op het water zorgt voor de ultieme bierbeleving waarmee je jouw gasten zult verrassen en inspireren!

  QUICK FACTS ALBATROS

  • Ruimte voor 10 tot 150 personen • Sfeervolle en luxe inrichting a la de rooksalons van de Titanic, maar dan in een modern jasje • Uitzicht op het water van de Piushaven • Grote gezellige bar met keuken. Neem gerust plaats aan het aanrecht ;) • Een DJ-booth die vrij gebruikt mag worden • Heerlijke speciaalbieren uit eigen brouwerij, maar ook een ruim assortiment aan mooie wijnen, gin-tonics, hoptails en andere verfrissende dranken: voor ieder wat wils! • Een groot drijvend terras met prachtig uitzicht over de Piushaven

  De Albatros leent zich dus perfect voor elke gelegenheid. Dankzij de bijzondere locatie, stijlvolle inrichting en bovendien de gezellige en gemoedelijke sfeer kun je hier heerlijk ge- nieten van je feestelijke gebeurtenis!

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  Terras
  Restaurant
  In-/outdoor activiteiten
  Landelijk gelegen
  Bereikbaar per boot
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Piushaven 1b
  5017AN Tilburg
  Google Maps