Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark

  Utrechtseweg 16, Hilversum
  Opslaan
  600 personen

  Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark als u op zoek naar een centraal gelegen, unieke locatie die ruimte biedt voor vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten, evenementen, recepties, diners en feesten. Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark, dicht bij het centrum van Hilversum en omringd door bossen en parken, is hiervoor uitermate geschikt!

  Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark beschikt over 12 multifunctionele vergaderzalen die aan al uw vergadereisen voldoen. Het hele hotel beschikt over gratis Wi-Fi, en biedt plaats aan bijeenkomsten tot 600 personen. Uiteraard kunt u uw bijeenkomsten ook combineren met een hotelovernachting. Het hotel biedt 80 comfortabel hotelkamers. 

  Goede bereikbaarheid & gratis parkeren

  Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark ligt dichtbij het Mediapark, bedrijventerrein Arenapark, en op slechts 50 km van Schiphol, en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. U kunt bij het hotel gratis parkeren op de ruime parkeerplaats. Het dichtstbijzijnde station, Station Hilversum Sportpark, ligt op 5 minuten loopafstand van het hotel. 

  Restaurant

  In Restaurant Vivaldi van Amrâth Hotel Lapershoek kunt u heerlijk genieten van uw ontbijt, lunch of diner. Aangrenzend aan het restaurant bevindt zich de serre, een sfeervolle, lichte ruimte, waarvan het glazen dak op een zonnige dag kan worden geopend. De keuken van Restaurant Vivaldi is Frans georiënteerd, met internationale invloeden. Om u bijeenkomst te doen slagen, denken wij graag met u mee. Uiteraard ontvangen wij u graag om onze zaalruimtes persoonlijk te zien.

  Contact

  Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over het organiseren van een vergadering, evenement, (zakelijke) bijeenkomst, training, congres, receptie, feest, diner of lunch in Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Utrechtseweg 16
  1213 TS Hilversum
  Google Maps