Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Amsterdam Wharf

  Windroosplein 73, Amsterdam
  Opslaan
  300 personen

  De eerste indruk kan een evenement maken of breken. Het voormalige botenhuis van de Reddingsmaatschappij, aan de oostzijde van Amsterdam Centraal Station, is omgetoverd in een unieke en veelzijdige locatie voor iedere gelegenheid. Het gebouw heeft de status van Rijksmonument en heeft onlangs het 110-jarig bestaan gevierd.

  De Wharf is geschikt voor diverse soorten evenementen voor ongeveer driehonderd gasten plus bediening en productie crew.

  Veel van de originele elementen van het gebouw zjn bewaard gebleven waarmee een intime sfeer wordt gecreeerd voor evenementen zoals privé Gedenkdagen en feesten maar ook Corporate en Product Launches.

  De Wharf biedt uitstekende faciliteiten en alle elementen die vereist zijn om de sfeer en achtergrond te realiseren voor ieder type presentatie.

  Alles is mogelijk bij de Amsterdam Wharf. Gecombineerd met uw verbeelding en productie eisen zal het in-house team, met vele jaren ervaring in de entertainment wereld, er alles aan doen om uw evenement succesvol te laten verlopen.

  Kenmerken

  Gelegen in het stadscentrum
  Terras
  Vaste Catering
  Gelegen aan het water
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Bereikbaar per boot
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Windroosplein 73
  1018 ZZ Amsterdam
  Google Maps