Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Amsterdam Wharf

Windroosplein 73, Amsterdam
300 personen

De eerste indruk kan een evenement maken of breken. Het voormalige botenhuis van de Reddingsmaatschappij, aan de oostzijde van Amsterdam Centraal Station, is omgetoverd in een unieke en veelzijdige locatie voor iedere gelegenheid. Het gebouw heeft de status van Rijksmonument en heeft onlangs het 110-jarig bestaan gevierd.

De Wharf is geschikt voor diverse soorten evenementen voor ongeveer driehonderd gasten plus bediening en productie crew.

Veel van de originele elementen van het gebouw zjn bewaard gebleven waarmee een intime sfeer wordt gecreeerd voor evenementen zoals privé Gedenkdagen en feesten maar ook Corporate en Product Launches.

De Wharf biedt uitstekende faciliteiten en alle elementen die vereist zijn om de sfeer en achtergrond te realiseren voor ieder type presentatie.

Alles is mogelijk bij de Amsterdam Wharf. Gecombineerd met uw verbeelding en productie eisen zal het in-house team, met vele jaren ervaring in de entertainment wereld, er alles aan doen om uw evenement succesvol te laten verlopen.

Kenmerken

Gelegen in het stadscentrum
Terras
Vaste Catering
Gelegen aan het water
Nabij snelweg
Bereikbaar per openbaar vervoer
Bereikbaar per boot
Nabij luchthaven

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 20 622 7700

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Windroosplein 73
1018 ZZ Amsterdam
Google Maps
Website