Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Amsterdome

  Seineweg 2, Amsterdam
  Opslaan
  1000 personen

  Jouw evenement in de eerste circulaire evenementenlocatie van Nederland.

  Een locatie met een verhaal dat tot de verbeelding spreekt. De iconische koepel is op het nippertje gered van de sloop en heeft na jaren een tweede leven gekregen; als evenementenlocatie! De locatie biedt ruimte aan groepen van 200 tot 1.000 personen en is perfect voor een beurs, congres of bedrijfsfeest. 

  Locatie met een verhaal

  Vroeger het gezicht van het Luchtvaartmuseum, weer opgebouwd met de oorspronkelijke materialen en nu de eerste circulaire evenementenlocatie van Nederland. Als gasten over de snelweg rijden, hebben ze al een indrukwekkend uitzicht op de historische koepel. Wanneer ze binnenkomen zullen ze verrast zijn over de eigentijdse inrichting en de moderne faciliteiten die de koepel rijk is. De locatie is voorzien van alle duurzame maatregelen die je van een circulaire evenementenlocatie mag verwachten. 

  Alle ruimte voor zakelijke evenementen

  Of je nu een beurs, een congres of een bedrijfsfeest organiseert; Amsterdome beschikt over alle zalen en ruimtes die aansluiten bij je evenement. De plenaire zaal biedt ruimte aan groepen tot 1.000 personen en de 16 omliggende subruimtes lenen zich perfect voor een workshop of brainstormsessie. Met een groot podium, een 17 meter breed carved scherm en LED-verlichting creëren we elke gewenste sfeer.  Het foodteam zorgt uiteraard goed voor de gasten met (h)eerlijke en duurzame gerechten. 

  Goed bereikbaar met de trein en auto

  Qua bereikbaarheid is de Amsterdome een slimme keuze. Vanaf de A5 en ringweg A10 is het maar enkele minuten rijden naar ons parkeerterrein. Station Amsterdam Sloterdijk ligt op slechts 900 meter lopen en internationale bezoekers worden blij van het feit dat Schiphol en een aantal mooie hotels om de hoek liggen.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Seineweg 2
  1043 BG Amsterdam
  Google Maps