Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  B. Amsterdam

  Johan Huizingalaan 763a, Amsterdam
  Opslaan
  700 personen

  B. is een vernieuwende bedrijfsomgeving voor innovatief ondernemerschap gevestigd in een voormalig IBM pand in Amsterdam van maar liefst 18.000 vierkante meter.

  B. biedt creatieve werkplekken biedt voor ondernemers om te innoveren, ontwikkelen en groeien. Met 40.000 m2 en drie gebouwen in Amsterdam is B. het grootste startup ecosysteem van Europa.

  “Wij bieden ondernemers een dynamische werkplek, de juiste middelen en sociaal netwerk om zich sneller te kunnen ontwikkelen.”

  Dagelijks bezoeken honderden ondernemers en creatieven B. Amsterdam om te werken, sporten, lunchen of om bijzondere evenementen te bezoeken. Met maar liefst 3.740 m2 aan evenementruimte biedt B. ruimte aan diverse events, zoals weekendlange hackathons of lezingen. Door de huiselijke en laagdrempelige sfeer is B. Amsterdam een plek waar personen en bedrijven elkaar gemakkelijk ontmoeten, wat ideale mogelijkheden biedt voor een diversiteit aan evenementen.

  B.1 - begane grond

  Op de eerste verdieping bevindt zich The Wiechert, hier vinden onze grootste evenementen plaats. Of je de zaal nu naar eigen wens invult of gebruik maakt van de basisopstelling: deze zaal biedt ruimte aan welk event dan ook. Naast deze grote zaal kan gebruik gemaakt worden van de break-out zalen; Richard, Muhammad, Chris, Oprah en Arianna. Deze ruimtes zijn ook te gebruiken als losse event spaces.

  B.1 - 2e verdieping

  Op de tweede verdieping bevinden zich drie congreszalen. Deze zalen kunnen zowel apart of samen worden gebruikt en geheel naar wens worden ingevuld, voor onder andere plenaire sessies of workshops. Daarnaast is er The Freddy: een inspirerende ruimte ontworpen door Heineken, ideaal voor creatieve en/of pitch- sessies. Bovendien is er op de 2e verdieping volop bedrijvigheid door de grote co-work ruimte, offices en lounge, wat bijdraagt aan een creatieve en innovatieve sfeer voor uw meeting of event.

  B.3 - begane grond

  B.3 is de nieuwste locatie van B. Amsterdam en het fysieke centrum voor corporate innovatie. Op de begane grond van B.3 bevinden zich de zalen: The Louis (188 m2), The Kari (85 m2), The Howard (94 m2) en The Jack (84 m2). De zalen bieden verschillende opstellingsmogelijkheden. Omdat de zalen zijn gesitueerd op de begane grond, naast de lounge, zorgt dit voor een inspirerende en dynamische sfeer.

  B.3 - 9e verdieping

  Vanuit het oude MEXX-gebouw, in het zwarte flightdeck, bevindt zich The Sheryl (80 m2). Hier kun je vergaderen op grote hoogte met uitzicht over de hele stad. Naast The Sheryl is een lounge gelegen, waar je perfect een walking dinner kunt organiseren na afloop van een succesvolle dag waarin je de strategie van je bedrijf waarmee je de wereld gaat veroveren hebt beklonken. Veder bevinden zich op de 9e verdieping luxe meetingrooms: The Daan (22 m2), The Eric (32 m2), The Martin (26 m2) en The Pauline (16 m2).

  B. lounge(s)

  In het hart van zowel B.1 als B.3 bevinden zich de Lounges. In B.1 op de begane grond en de 2e verdieping, in B.3 vindt je de lounge in de centrale ontvangsthal direct bij binnenkomst en is er ook een Lounge beschikbaar op de 9e verdieping. Hier schenken barista’s de beste koffie en geven de antieke meubelen de lounge een unieke en huiselijke uitstraling. De lounge is de centrale plek waar wordt geluncht, mensen elkaar ontmoeten maar wat ook de mogelijkheid biedt voor presentaties, netwerkborrels of brainstormsessies. Dit is in overleg ook voor grote events bij te boeken.

  Faciliteiten

  B. werkt met een eigen cateraar en een preferred techniekleverancier. Inbreng van eigen partners is in overleg mogelijk, tegen een afdracht.

  • Audiovisuele techniek, catering en overige extra’s bij te boeken
  • Extra’s als whiteboards, flipovers, beamer of versterkt geluid bij te boeken
  • Van programma tot concept; we denken graag mee in het totaalplaatje van je evenement
  • Inclusief gebruik van WiFi; eigen hotspot of wired netwerk tegen betaling
  • Deelname aan de dagelijkse B. lunch (€ 9,00) mogelijk tot 30 personen

  Contact

  Wil je meer informatie, een kijkje komen nemen of gewoon wat vragen? Vul het contactformulier in voor een op maat gemaakte offerte, mail of bel ons!

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 20 261 2519

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Johan Huizingalaan 763a
  1066 VH Amsterdam
  Google Maps