Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Batavialand

Oostvaardersdijk 01-13, Lelystad
2500 personen

Batavialand in Lelystad is te boeken als unieke locatie voor uw vergadering, (bedrijfs)evenement of bijeenkomst. Het leent zich het gehele jaar door uitstekend als locatie voor tal van meetings en festiviteiten.  

Vele mogelijkheden

Met ruime buitenterreinen en verschillende bijzondere ruimtes creëren we graag een sfeervolle locatie voor uw bijeenkomst. Van intiem naar groots. Stelt u eens voor: de werf, het VOC-schip Batavia en/of het museum exclusief voor al uw medewerkers of relaties. We verzorgen ook met plezier, passend in het thema, de culinaire invulling van uw bijeenkomst.  

Eyecatcher

Ook de eyecatcher van Batavialand, de reconstructie van VOC-schip de Batavia, kan ingezet worden. De Grote Kajuit van de Batavia is een prachtige ruimte die vraagt om een diner op niveau voor bijvoorbeeld de directie van uw bedrijf. En wat denkt u van een sfeervolle borrel met relaties op de steiger met uitzicht over het Markermeer? Of uw congres mooi uitgelicht in een ruimte, waar u omgeven bent door het verhaal Nederland. Het verhaal van Nederland is het verhaal van water. Water als bittere vijand, water als bron van handel en voorspoed.

Organiseer uw netwerkborrel in een authentieke sfeer op de werf of in de schitterende omgeving van de Flevowand. Waar u uw relaties ontvangt in een open ruimte, waar u omringt bent met de geschiedenis van de Zuiderzee, vanaf de IJstijd tot de 21de eeuw.  

Voordelen

  • Centrale ligging
  • Capaciteit tot 2.500 personen
  • Zowel binnen als buiten locaties
  • Gelegen aan het water
  • Authentieke sfeer

Contact

Geïnteresseerd in het organiseren van een evenement of een vergadering bij Batavialand? Vul dan uw wensen in via het informatieformulier of vraag een offerte aan en wij helpen u graag bij de invulling van een onvergetelijk evenement.

Kenmerken

In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 320 225 900

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Oostvaardersdijk 01-13
8242 PA Lelystad
Google Maps