Restaurants · Feestlocatie & trouwlocatie

Bistro Belle

Dorpsstraat 12, Oud Zuilen
200 personen

Gezelig eten in een historisch pand, met de familie een boottocht over de Vecht maken, borrelen op het terras met zich op slot Zuylen of een onvergetelijk feestavond? Op een steenworpafstand van Utrecht, in Oud-Zuilen aan de rivier de Vecht ligt Bistro Belle, waar dit alles mogelijk is!

Belle biedt een breed scala aan mogelijkheen voor gezellige en feestgelijke momenten waarbij omgeving, sfeer en gastvrijheid altijd centraal staan. Een bijzondere lunch in de bistro, een knalfeest of een besloten diner in een van de ruimtes? Het team van Belle verzorgt iedere bijeenkomst, groot of klein, van A tot Z in de puntjes.

Belle is gevestigd in een prachtig historish pand en ademt sfeer en geschiedenis. De ambiance is uniek! De locatie bestaat uit vier verschillende ruimtes, de bistro, Herenkamer, Bellezaal en de Zuylenzaal, en beschikt over twee grote terrassen. De bistro wordt ook wel 'de huiskamer aan de Vecht' genoemd; gasten voelen zich snel thuis. De bistro heeft een eigen bar, geschikt voor borrels, een zitgedeelte en een vide met uitzicht op de Vecht. De bistro is een perfecte locatie voor een gezellige lunch, een borrel of een diner met familie en vrienden. Er is een kinderspeelruimte aanwezig dus ook de jongste gasten vermaken zich prima! Chef Jesse en zijn team serveren goede klassiekers en seizoensgerechten.

Belle heeft twee grote terrassen; een terras aan de voorzijde met zicht op de Vecht en een terras aan de achterzijde uitkijkend op kasteel Slot Zuylen. Een prachtige ambiance voor een receptie of een borrel!

Kenmerken

Gelegen aan het water
Landelijk gelegen
Restaurant
Terras
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 30 244 1790

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Dorpsstraat 12
3961 AE Oud Zuilen
Google Maps