Partyschepen en rederijen · Feestlocatie & trouwlocatie

  BOOT10 partyschepen (Rotterdam)

  Boompjes 750, Rotterdam
  Opslaan
  700 personen

  10 unieke partyschepen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Niet truttig en stijf, maar fris en modern! Voor groepen van 20 tot 700 personen. Moderne, varende evenementenlocaties waar alles kan tegen heel schappelijke prijzen. Voor feest, diner, vergadering of bruiloft... Al onze boten beschikken over een riant buitendek, veel binnenruimte, verwarming en toiletten. We varen dus in de zomer én in de winter!

  BOOT10.nl: Niks geen truttige tafelkleedjes en gehaakte gordijntjes en chagrijnige obers in zwarte versleten smokingbroeken, maar verfrissend, modern en toch gezellig!

  De flexibele bemanning zal er voor je zijn om er een onvergetelijk feest van te maken. Behalve de sfeer die bij ons anders is dan bij de meeste andere varende evenementenlocaties hebben we nog een groot pluspunt: de prijs! Aan boord van onze flexibel in te richten schepen is alles aanwezig om er een goed feest van te maken: van een keuken, diverse meubilair tot professionele DJ apparatuur. Dit alles is kosteloos te gebruiken. Zo wordt een feest geven toch gewoon weer leuk?

  Dus heb je genoeg van het standaard jaarlijkse bedrijfsuitje met de zaak? Dan is het tijd om het dit jaar eens anders te doen en wel op partyschepen 'BOOT'! Voor groepen van 20 tot 700 personen kunnen wij een varend diner serveren. Van boerenkool tot kaviaar,.... alles is mogelijk. En de avond is natuurlijk niet compleet zonder dat een DJ of band de voetjes van de vloer heeft gekregen. En wil je een speciaal thema,.... van Braziliaans tot een "Jordanese avond" ,.... ook dat kan geregeld worden. Maar ook voor verjaardagsfeesten, familiefeesten, dancefeesten zijn wij de ideale locatie: een professionele DJ installatie is standaard inbegrepen op onze schepen.

  Trouwen

  Uniek is dat je op de schepen van BOOT10.nl al varende aan elkaar het JA-woord kan geven: terwijl de kade rustig aan je voorbij kabbelt beloven jullie elkaar eeuwige trouw! En bij mooi weer doen we de ceremonie gewoon op het bovendek,...! Ben je niet op zoek naar een 'standaard' kasteeltje of kerkje maar naar echt iets unieks en heel eigentijds,... dan is 'BOOT10' wellicht een heel aparte huwelijkslocatie voor jullie.

  Kenmerken

  Eigen catering
  Gelegen aan het water
  Terras
  In-/outdoor activiteiten
  Bereikbaar per boot
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij luchthaven
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Boompjes 750
  3011XZ Rotterdam
  Google Maps