Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

  Bossche Kelders

  Visstraat 42, 's-Hertogenbosch
  Opslaan
  150 personen

  Zoekt u een sfeervolle plaats waar u uw personeel wilt uitnodigen? Zoekt u een speciale gelegenheid voor een zakenlunch of –diner? Wilt u een zakenbezoek afronden met een bijzonder borreluur? Of wilt u van uw trouwdag een onnavolgbaar feest maken?

  Welke reden u ook hebt om uw gasten uit te nodigen, een ding is zeker, u wilt uw gasten trakteren op een onvergetelijke ontmoeting? Dat kan in de Bossche Kelders! Ook onder de monumentale panden in de oude binnenstad van Den Bosch zit veel historie verscholen. Een springlevend bewijs daarvan zijn de eeuwenoude Kelders. De ligging laat dat al zien: aan de kop van de oude binnenhaven. In de Middeleeuwen was die haven met de aangrenzende Visstraat de entree en het handelscentrum van de stad, nu vormen zij de eerste kennismaking met het oudste stadsdeel: “de Uilenburg”.

  De Bossche Kelders bestaan uit een drietal gerestaureerde kelders, de oudste is de Steurkelder, vernoemd naar het bovenliggende monumentale pand “De Gulden Steur. Deze kelder dateert uit de 13e Eeuw. De beide andere kelders zijn vernoemd naar vroegere bovenliggende panden, te weten “in de Keyser“ en “De Swaen”Deze twee kelders vormen sinds 1637 een geheel. In 1984 volgde een grondige restauratie waarbij de authentieke stijl bewaard bleef. Het resultaat: stijlvolle, maar vooral ook sfeervolle ruimten, bij uitstek geschikt voor de ontvangst van besloten gezelschappen.

  Gastvrijheid en Vriendelijkheid

  De belangrijkste sleutelwoorden zijn: Gastvrijheid en Vriendelijkheid! U proeft de Bourgondische sfeer al bij het maken van een afspraak, onder het genot van een drankje krijgt u alle inlichtingen. De kelders kunnen worden ingericht naar uw wensen. De mogelijkheden zijn daartoe onbeperkt vanaf min. 20 tot max 150 personen. Een team van enthousiaste medewerkers staat klaar voor een vriendelijke ontvangst en uitstekende verzorging van uw gasten.

  Zij staan garant voor het slagen van uw bijeenkomst of feest.

  Kenmerken

  Eigen catering
  Gelegen in het stadscentrum
  Invalidentoegankelijk
  Restaurant
  Bereikbaar per boot
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Visstraat 42
  5211 DN 's-Hertogenbosch
  Google Maps