Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

Bossche Kelders

Visstraat 42, 's-Hertogenbosch
150 personen

Zoekt u een sfeervolle plaats waar u uw personeel wilt uitnodigen? Zoekt u een speciale gelegenheid voor een zakenlunch of –diner? Wilt u een zakenbezoek afronden met een bijzonder borreluur? Of wilt u van uw trouwdag een onnavolgbaar feest maken?

Welke reden u ook hebt om uw gasten uit te nodigen, een ding is zeker, u wilt uw gasten trakteren op een onvergetelijke ontmoeting? Dat kan in de Bossche Kelders! Ook onder de monumentale panden in de oude binnenstad van Den Bosch zit veel historie verscholen. Een springlevend bewijs daarvan zijn de eeuwenoude Kelders. De ligging laat dat al zien: aan de kop van de oude binnenhaven. In de Middeleeuwenwas die haven met de aangrenzende Visstraat de entree en het handelscentrum van de stad, nu vormen zij de eerste kennismaking met het oudste stadsdeel: “de Uilenburg”.

De Bossche Kelders bestaan uit een drietal gerestaureerde kelders, de oudste is de Steurkelder, vernoemd naar het bovenliggende monumentale pand “De Gulden Steur. Deze kelder dateert uit de 13e Eeuw. De beide andere kelders zijn vernoemd naar vroegere bovenliggende panden, te weten “in de Keyser“ en “De Swaen”Deze twee kelders vormen sinds 1637 een geheel. In 1984 volgde een grondige restauratie waarbij de authentieke stijl bewaard bleef.Het resultaat: stijlvolle maar vooral ook sfeervolle ruimten, bij uitstek geschikt voor de ontvangst van besloten gezelschappen.

Gastvrijheid en Vriendelijkheid

De belangrijkste sleutelwoorden zijn: Gastvrijheid en Vriendelijkheid ! U proeft de Bourgondische sfeer al bij het maken van een afspraak, onder het genot van een drankje krijgt u alle inlichtingen. De kelders kunnen worden ingericht naar uw wensen. De mogelijkheden zijn daartoe onbeperkt vanaf min. 20 tot max 150 personen. Een team van enthousiaste medewerkers staat klaar voor een vriendelijke ontvangst en uitstekende verzorging van uw gasten.

Zij staan garant voor het slagen van uw bijeenkomst of feest.

Kenmerken

Catering in overleg
Gelegen in het stadscentrum
Invalidentoegankelijk
Restaurant
Bereikbaar per boot
Bereikbaar per openbaar vervoer

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 73 613 6777

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Visstraat 42
5211 DN 's-Hertogenbosch
Google Maps
Website