Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Break Out Grunopark

  Hoofdweg 163, Harkstede
  Opslaan
  350 personen

  Van oorsrong een camping, maar uitgegroeid tot een evenementenlokatie waar iedereen zich prettig kan voelen.

  Van een vergadering met ontsuffing tot een geweldig bedrijfsfeest. Ook voor uw familie feestjes en vrijgezellendag bent u bij ons van harte welkom. Uniek bij ons is de 20 meter hoge schans waar vanaf gebilboard of getokkeld wordt. Ook onze tele waterskibaan is een publiekstrekker. Voor zowel de gevorderde als beginnende wakeboarder/skier blijft dit een uitdaging. In combinatie met banaan varen of bilboarden heef u een spetterend water arrangement. En vergeet niet onze grootste paintball zone van het Noorden. Groepen vanaf 10 personen tot max. 80 personen kunnen bij ons terecht voor het altijd spannende spel. Goed in te passen in een wisselprogramma, zodat voor elke leeftijdscategorie een leuke activiteit gedaan kan worden.

  Houdt u het liever wat rustiger dan is een binnen activiteit meer voor u. Ik hou van Holland, Wie is de Mol, Minute to Win it. Alles gepresenteerd door onze eigen "Linda"of "Jeroen". Heerlijk ontspannen met de familie of het bedrijf. Hilarisch vragen en na afloop een heerlijke barbecue of een lekker pasta buffet.

  Ook voor de jongere gasten kunnen we een leuk feestje verzorgen. Van kinderpaintball tot een pimp mijn vogelhuisje met natuurlijk een verrassing voor de jarige en frites na afloop.

  Zoals u leest is er bij Break Out Grunopark voor iedereen iets te doen. Heeft u geen zin om terug te rijden naar huis,dan blijft u slapen! In een tent, een hotelkamer of in uw eigen caravan.

  Kenmerken

  Eigen catering
  In-/outdoor activiteiten
  Landelijk gelegen
  Restaurant
  Terras
  Vaste Catering
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Hoofdweg 163
  9617 AD Harkstede
  Google Maps