Golfbanen · Feestlocatie & trouwlocatie

  BurgGolf Golfclub Sint Nyk

  Legemeersterweg 16-18, Legemeer
  Opslaan
  120 personen

  BurgGolf Sint Nyk biedt een unieke en bijzondere locatie voor het geven van een feestje om verschillende redenen:

  Prachtige omgeving: De golfbaan is gelegen in een schilderachtige omgeving, omringd door natuur en groene landschappen. Deze idyllische setting creëert een ontspannen en serene sfeer voor een feestelijke gelegenheid.

  Golfervaring voor iedereen: Voor ervaren golfers en ook als u nog nooit een golfclub hebt vastgehouden, BurgGolf Sint Nyk biedt mogelijkheden voor alle niveaus. Het is een plek waar golfers van elk niveau kunnen genieten van de sport, wat het feestje toegankelijk maakt voor een breed publiek.

  Afslaan op de driving range: Tijdens het feestje kunt u gebruikmaken van de driving range, waar u uw golfvaardigheden kunt oefenen en plezier kunt beleven aan het slaan van ballen op de driving range. Onze professionele golfpro's staan klaar om te begeleiden en waar nodig tips en advies te geven.

  Diverse arrangementen: BurgGolf Sint Nyk biedt verschillende arrangementen voor feestjes en evenementen, waaronder golfclinics, gezellige borrels, diners en barbecues. Dit stelt u in staat om een gepersonaliseerd pakket te kiezen dat perfect past bij uw wensen en budget.

  Gezellige sfeer: De vriendelijke en gastvrije sfeer op de golfbaan zorgt ervoor dat u zich direct op hun gemak voelen. Het is een plek waar mensen kunnen ontspannen, plezier kunnen hebben en herinneringen kunnen creëren.

  Mogelijkheid tot catering: Naast de golfactiviteiten kan BurgGolf Sint Nyk ook cateringdiensten aanbieden, zoals heerlijke diners, hapjes en drankjes. Dit zorgt ervoor dat uw feestje compleet wordt gemaakt met culinaire verwennerij.

  Kortom, BurgGolf Sint Nyk is uniek vanwege de combinatie van een prachtige locatie, diverse golfervaringen voor alle niveaus, de mogelijkheid tot afslaan op de driving range, en professionele begeleiding. Dit maakt het tot een ideale plek om een onvergetelijk feestje te geven dat zowel golfers als niet-golfers zal aanspreken.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Restaurant
  Terras
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Legemeersterweg 16-18
  8527 DS Legemeer
  Google Maps