Evenementenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  BurgGolf Westerpark, Zoetermeer

  Heuvelweg 3 3, Zoetermeer
  Opslaan
  120 personen

  Bent u op zoek naar de perfecte locatie om uw feestje te vieren? Zoek niet verder, want BurgGolf Westerpark Zoetermeer biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijk evenement!

  Hier zijn een paar redenen waarom BurgGolf Westerpark Zoetermeer de ideale keuze is voor uw feest:

  Sfeervolle Omgeving: Gelegen in het prachtige Westerpark biedt onze locatie een sfeervolle en groene omgeving die uw feest een unieke ambiance geeft.

  Ruime Accommodatie: Of het nu gaat om een intiem feestje of een grotere bijeenkomst, onze ruime accommodatie biedt de flexibiliteit die u nodig heeft voor elk type evenement.

  Professioneel Team: Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van uw feest. We nemen graag de organisatie uit handen, zodat u kunt genieten van uw speciale dag.

  Catering op Maat: Onze culinaire experts creëren heerlijke menu's die passen bij uw smaak en voorkeuren. Van hapjes tot volledige diners, we zorgen ervoor dat uw gasten worden verwend.

  Activiteiten: Voeg een uniek element toe aan uw feest door te profiteren van onze golfactiviteiten. Een minigolfwedstrijd of golfclinic kan uw evenement net dat beetje extra geven.

  Centrale Ligging: BurgGolf Westerpark Zoetermeer is gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid voor uw gasten.

  Prachtig Terras: Ons terras biedt een adembenemend uitzicht op het park en is de perfecte plek om te ontspannen en van de buitenlucht te genieten.

  Persoonlijke Aandacht: We streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen en uw feest precies zoals u dat wilt te laten verlopen.

  Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum, bedrijfsevenement of welke speciale gelegenheid dan ook, BurgGolf Westerpark Zoetermeer staat voor u klaar om uw feestje een onvergetelijke ervaring te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw droomfeest werkelijkheid kunnen laten worden!

  Kenmerken

  Restaurant
  Terras

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Heuvelweg 3 3
  2716 DZ Zoetermeer
  Google Maps