Restaurants · Feestlocatie & trouwlocatie

  Café Blooker

  Amstelplein 4, Amsterdam
  Opslaan
  180 personen

  Café Blooker is een sfeervolle locatie en een perfecte partner voor jouw event. Wij vinden het belangrijk om jullie event, particulier of zakelijk, in te vullen afgestemd op jullie wensen met een persoonlijke touch. Compleet met koffie, thee of een glas bubbels bij ontvangst, met mogelijkheid tot lunch, een afsluitende borrel of (walking) diner.

  Blooker ligt vlakbij het Amstelstation, met een Qparking om de hoek en bijna aan de Amstel zodat per boot aankomen ook mogelijk is.

  Onze bovenverdieping kan op doordeweekse dagen gebruikt worden voor zakelijke bijeenkomst en/of borrels en bedrijfsfeesten.

  In het weekend is onze gehele locatie (beneden en bovenverdieping beschikbaar voor zowel zakelijke als particuliere events! De invulling is dat geheel af te stemmen op jullie wensen. Het ruime terras biedt met goed weer tal van mogelijkheden.

  Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering, bijeenkomst, lunch borrel of bedrijfsfeest? Of een voor een spetterend feest, geslaagde promotie of gezellige borrel? Wij horen het graag en bespreken graag wat we voor jullie kunnen betekenen qua invulling en uitvoering!

  Kenmerken

  Terras
  Vaste Catering
  Bereikbaar per boot
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Amstelplein 4
  1096BC Amsterdam
  Google Maps