Clubs en discotheken · Feestlocatie & trouwlocatie

  Club Kiki

  Lammermarkt 100, Leiden
  Opslaan
  950 personen

  Kiki Welkom in Kiki. De club die met verschillende ruimtes voor ieder wat wils te bieden heeft. In de kleine zaal kun je intiem tot 150 gasten uitnodigen om in een ontspannen, losse sfeer te borrelen, te dansen en je mooiste momenten vast te leggen met onze fotobooth! Deze ruimte is standaard voorzien van een dj booth en verlichting.

  Heb je een groter publiek voor ogen, maak dan kennis met de diverse mogelijkheden die onze grote zaal te bieden heeft. Van walking dinner, tot prijsuitreikingen tot sportcompetities en van dj's tot live optredens. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zonder objecten in de zaal, biedt deze zaal ruimte tot 600 personen, maar vanaf 350 is de zaal al gezellig gevuld. Het is natuurlijk ook mogelijk om de grote zaal en de kleine zaal tegelijk te huren, waarbij de kleine zaal als ‘chill area’ kan fungeren om even bij te komen van het feest wat in de grote zaal plaatsvindt of in te richten als themaruimte.

  Zoekt u een ruimte tot 950 personen, dan is het mogelijk om ons balkon erbij te huren. Deze heeft een eigen bar en biedt een leuk uitzicht over de festiviteiten die beneden plaatsvinden,

  De club is voorzien van lockers welke doormiddel van (eenmalig een) digitale betaling de hele avond te gebruiken zijn met dezelfde code. Daarnaast hebben wij een aparte ruimte voor de artiesten waar zij even kunnen ontspannen voor het optreden.

  Onze beveiliging staat klaar om uw gasten hartelijk te ontvangen en ons barpersoneel kan niet wachten om u en uw gasten te ontzien en bovenal een fantastische avond te bieden.

  Kom gerust even bij ons binnen kijken om te kletsen over de mogelijkheden. Contact kunt u opnemen door te mailen naar tom@kikiclub.nl of te bellen naar: +31646715047

  Kenmerken

  Gelegen in het stadscentrum
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Lammermarkt 100
  2312CW Leiden
  Google Maps