Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

  De Beachclub, Ermerstrand

  Steenbakkersweg 3, Erm
  Opslaan
  200 personen

  Onze Beachclub is een ideale feestlocatie. Gezellig én ruim. Wilt u genieten van een avond waarop alles is geregeld zodat u zich volledig op uw feest kunt richten? Dan is de Beachclub van Ermerstrand voor u de aangewezen plek.

  Lekker buiten De Beachclub ligt aan het strand en heeft een fantastisch uitzicht over het meer. De veranda maakt het mogelijk om al snel naar buiten te gaan en is heerlijk beschut.

  Ideaal met kinderen Direct naast de Beachclub ligt het binnenspeelparadijs Dol-Fijn. Als de kinderen spelen dan kunnen de ouders genieten…. Ook bij besloten feesten waar veel kinderen bij zijn, kunt u er voor kiezen om Dol-Fijn te gebruiken.

  Arrangementen op maat Het team van Ermerstrand denkt graag mee over de invulling van uw feest. Maar we kunnen u ook de gehele organisatie uit handen nemen. Wilt u bijvoorbeeld een themafeest houden? Uitgebreid eten met uw gasten? Of een avondvullend programma met verschillende activiteiten? U hoeft uw wensen maar door te geven en wij gaan voor u aan de slag!

  Kenmerken

  Eigen catering
  Gelegen aan het water
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Vaste Catering
  Overnachten
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Steenbakkersweg 3
  7843 RM Erm
  Google Maps