Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  De Maaspoort Venlo

  Oude markt 30, Venlo
  Opslaan
  3500 personen

  De Maaspoort is de grootste theater- en congreslocatie van Noord- en Midden-Limburg en staat in de gezellige binnenstad van Venlo én aan de Maas.

  Onze passie

  De Maaspoort beschikt over drie theaterzalen. De Rabobank Venlo zaal (750 gasten), de Frans Boermans zaal (350 gasten) en de Piet Kingma zaal (220 gasten) en heeft daarnaast vier subzalen, vier foyers, een Theaterhotel, twee restaurants en een fantastisch dakterras. Jaarlijks vinden er honderden evenementen plaats in alle soorten en maten. Van klein tot groot, voor elke gelegenheid, de juiste ruimte en sfeer. Samen met u een succesvol en sprankelend evenement organiseren; dat is onze passie!

  Awards

  De Maaspoort won op 12 maart 2018 tijdens de uitreiking van de Nationale Meeting Award de 2e prijs van Nederland in de categorie locatie XXL De Maaspoort werd in maart 2017 beoordeeld met 4 vergaderhamers. De Maaspoort won op 25 januari 2016 tijdens de uitreiking van de Meetings Awards in Rotterdam de prijzen voor beste evenementenlocatie én beste congreslocatie van Zuid-Nederland.

  Persoonlijke begeleiding

  Onze eventmanagers Veronique Schmitz en Michelle Jaspers hebben maar één missie: ervoor zorgen dat uw evenement voldoet aan úw ideeën en doelstellingen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Oude markt 30
  5911 HH Venlo
  Google Maps