Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

De Maaspoort Venlo

Oude markt 30, Venlo
3500 personen

De Maaspoort is de grootste theater- en congreslocatie van Noord- en Midden-Limburg en staat in de gezellige binnenstad van Venlo én aan de Maas.

Onze passie

De Maaspoort beschikt over drie theaterzalen. De Rabobank Venlo zaal (750 gasten), de Frans Boermans zaal (350 gasten) en de Piet Kingma zaal (220 gasten) en heeft daarnaast vier subzalen, vier foyers, een Theaterhotel, twee restaurants en een fantastisch dakterras. Jaarlijks vinden er honderden evenementen plaats in alle soorten en maten. Van klein tot groot, voor elke gelegenheid, de juiste ruimte en sfeer. Samen met u een succesvol en sprankelend evenement organiseren; dat is onze passie!Awards

De Maaspoort won op 12 maart 2018 tijdens de uitreiking van de Nationale Meeting Award de 2e prijs van Nederland in de categorie locatie XXL De Maaspoort werd in maart 2017 beoordeeld met 4 vergaderhamers. De Maaspoort won op 25 januari 2016 tijdens de uitreiking van de Meetings Awards in Rotterdam de prijzen voor beste evenementenlocatie én beste congreslocatie van Zuid Nederland.

Persoonlijke begeleiding

Onze eventmanagers Veronique Schmitz en Michelle Jaspers hebben maar één missie: ervoor zorgen dat uw evenement voldoet aan úw ideeën en doelstellingen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Kenmerken

In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Overnachten
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 77 320 7219

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Oude markt 30
5911 HH Venlo
Google Maps