Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    ECI Roermond

    Eci 13, Roermond
    Opslaan
    1800 personen

    Gelegen in het centrum van Roermond bevindt zich ECI Roermond; hart van cultureel Midden Limburg. In het fabriekspand van de voormalige Elektro Chemische Industrie vindt men vandaag theater, popzaal, filmzalen, expositieruimten, cursuslokalen en 2 horecagelegenheden. De spannende combinatie van historische elementen in combinatie met hypermoderne faciliteiten maken ECI Roermond tot de locatie voor al uw (zakelijke) bijeenkomsten, zoals vergaderingen, seminars, productpresentaties.

    Ligging en omgeving

    Eci Roermond is centraal in Limburg gelegen, in de stadskern van Roermond en goed bereikbaar via de uitvalswegen A2 / A73 en het openbaar vervoer.

    Eten en drinken

    De horeca mogelijkheden bij de ECI Roermond zijn eindeloos! We bieden een uitgebreid aanbod aan faciliteiten met betrekking tot ontbijt, lunch en diner op een unieke locatie. Al uw wensen zijn bespreekbaar. Natuurlijk denken wij daarbij graag met u mee. Wij maken uw evenement zo persoonlijk mogelijk. Bevindt uw bedrijf zich bijvoorbeeld in een specifieke sector, dan creëren wij een thematisch evenement waarbij - van de aankleding tot de maaltijd - compleet wordt toegespitst op uw branche. Zoekt u een andere invalshoek en wilt u een evenement organiseren met een zelfbedacht thema? Dan zoeken wij passende culturele activiteiten en vullen we dit aan met een compleet verzorgde lunch/diner in dezelfde stijl. Bij Mr. Sammi en Restaurant One kunt u genieten van heerlijke gerechten, bereid met verse producten. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om na uw bijeenkomst een drankje te nuttigen.

    Kenmerken

    Invalidentoegankelijk
    Terras
    Bereikbaar per openbaar vervoer
    Nabij snelweg

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Eci 13
    6041 MA Roermond
    Google Maps