Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Felison Cruise Terminal

Sluisplein 55, IJmuiden
1500 personen

Felison Terminals in IJmuiden voor al uw bedrijfsevenementen, ons professionele team neemt al uw zorgen uit handen.

Voor gezelschappen tot 1000 personen kunt u bij ons terecht voor zeer uiteenlopende evenementen zoals: bedrijfsevenementen, product presentaties, automotive events, doop van schepen, recepties, condoleances, markten, congressen en personeelsfeesten.

Wij bieden 2 locaties die beide over voldoende gratis parkeergelegenheid beschikken. Ook kunnen er bij alle twee de locaties tenten op het terrein worden geplaatst.  

In de Cruise Lounge kunt u terecht met gezelschappen tot 100 personen voor conferenties of andere bijeenkomst. Het is hier zelfs mogelijk om een deel van het event aan boord van één van de DFDS schepen te laten plaatsvinden zoals bijvoorbeeld de lunch, een leuke afwisselingen voor de gasten. Daarnaast is deze locatie, met een kade en direct aan het water, zeer geschikt voor het dopen van schepen.

De Felison Cruise Terminal leent zich uitstekend voor verschillende grotere (minimaal 100 personen) bedrijfsfeesten zowel formeel als informeel. Daarnaast is het mogelijk om met een groot schip (maximaal 295 meter) aan te komen. Deze locatie beschikt over een overheaddeur waardoor er auto's, vrachtwagens en andere grote voertuigen naar binnen gereden kunnen worden.  

Contact

In overleg met u zullen we ervoor zorgen dat het uw gasten aan niks zal ontbreken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kenmerken

In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Nabij snelweg
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 255 545 462

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Sluisplein 55
1975 AG IJmuiden
Google Maps