Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven

  Valkenswaardseweg 44, Leende
  Opslaan
  600 personen

  Op een steenworp afstand van Eindhoven, aan de rand van natuurgebied Valkenhorst en Het Leenderbos, vindt u het unieke Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst. Een bijzondere meeting en eventlocatie met buitengewoon veel mogelijkheden.

  Wat deze locatie extra uniek maakt, is het feit dat deze slechts 2 minuten vanaf de snelweg ligt! Binnen een handomdraai kunt u hier al met al uw collega's staan. Waar zij ook vandaan komen, u kunt iedereen uitnodigen voor uw zakelijke bijeenkomst, wat de aard hier dan ook van mag zijn.

  Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven beschikt over een uitzonderlijke capaciteit van wel 600 personen in ons eigen conferentiecentrum! En dit betreft alleen nog maar de grootste zaal. Wanneer u een van onze andere 8 zalen in wilt zetten, beschikt dit unieke hotel over een capaciteit van ruim 900 personen! Geschikt dus voor ieder soort event van conferentie en congres tot grote bedrijfsfeesten. Tevens kunt u uw gasten ook aansluitend laten overnachten in een van onze 89 sfeervolle hotelkamers.

  In culinaire Brasserie Jagershorst kunt u heerlijk ontbijten, lunchen en dineren. Afhankelijk van of u met een grote of kleine groep komt, is het ook nog mogelijk om hier een van onze grote zalen voor in te zetten. Daarnaast beschikken wij ook nog over en sfeervolle Jagershorstbar en salon waar u een heerlijk kopje koffie kunt komen drinken of samen met collega's na kunt borrelen aan het eind van een meeting.

  Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven is gelegen in het Brabantse Leende en eenvoudig bereikbaar via de A2. De locatie ligt op minder dan 20 minuten rijden van het centrum van Eindhoven. Bovendien ligt dit hotel 25 minuten rijden van Eindhoven Airport. Komt u liever met het openbaar vervoer? Op minder dan 5 minuten loopafstand van het hotel bevindt zich een bushalte.

  Altijd één centraal aanspreekpunt Als u benieuwd bent geworden naar de mogelijkheden en graag kennis wilt maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons enthousiaste team staat voor u klaar!

  Kenmerken

  Overnachten
  Zwembad
  Restaurant
  Terras
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Valkenswaardseweg 44
  5595 XB Leende
  Google Maps