Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Fort Voordorp

Voordorpsedijk 28b, Utrecht
000 personen

Fort Voordorp, aan de rand van Utrecht, is een combinatie van historische en moderne elementen, in een fraai gelegen en inspirerende evenementenlocatie.

Veelbesproken evenementen vier je in Fort Voordorp

Op zoek naar een unieke locatie voor uw zakelijke evenement, beurs, congres of feest in Midden-Nederland? Dan bent u bij het schitterend gerestaureerde Fort Voordorp, vlakbij Utrecht, aan het juiste adres! Als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie is het fort, met haar combinatie van historische en moderne elementen, een fraai gelegen en inspirerende evenementenlocatie.

De multifunctioneel inzetbare ruimtes met ieder hun eigen sfeer, en de grote hoeveelheid subzalen zijn een perfecte basis voor evenementen van 80 tot 2.500 personen. Bijvoorbeeld voor bedrijfsfeesten, diners, productlanceringen, relatiebijeenkomsten, modeshows en beurzen. Het fort ligt midden in het groen, omgeven door water en heeft veel ruimte voor buitenactiviteiten op eigen terrein.  

Familiebedrijf Fort Voordorp

Fort Voordorp is een familiebedrijf en dat merkt u. Onze medewerkers zijn betrokken en loyaal en werken allen al langere tijd op het fort. Grote kans dat u ze al eens ontmoet heeft. Met veel plezier zetten zij zich in om samen met u een onvergetelijk evenement te organiseren. 

Samen organiseren

U kunt de totale organisatie van uw evenement uit handen geven, van catering tot aan entertainment. Door de expertise van onze ervaren medewerkers realiseren wij samen met u en onze partners een dag om nooit te vergeten. Ook is het mogelijk om uw eigen partners mee te nemen. Door de uitstekende service, centrale ligging, inspirerende omgeving en uitgebreide mogelijkheden vindt u bij Fort Voordorp alle ingrediënten die uw evenement tot een ongeëvenaard succes maken! Fort Voordorp, een bijzonder stukje Werelderfgoed, waard om te ontdekken! 

Bereikbaarheid

Centrale ligging tussen Utrecht en De Bilt; het fort is gelegen tussen diverse uitvalswegen (aan de A27) en met de bus bereikbaar vanaf Utrecht CS of pendeldienst vanaf station Bilthoven. Er zijn 450 gratis parkeerplaatsen naast het fort op eigen terrein.  

Contact

Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor een persoonlijke rondleiding. Of vraag vrijblijvend een offerte aan. U kunt ook een virtuele tour maken, zie tabblad bovenaan deze pagina.

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 30 273 5354

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Voordorpsedijk 28b
3737 BK Utrecht
Google Maps