Clubs en discotheken · Feestlocatie & trouwlocatie

  Four Elements Hotel

  Bert Haanstrakade 1074, Amsterdam
  Opslaan
  200 personen

  Rooftop Sky Bar biedt plek aan 120 personen en is een bijzondere party venue in Amsterdam! Geniet van prachtig uitzicht over het IJmeer, signature cocktails, live DJ sets en veel meer. Ideaal voor business events, walking dinners, verjaardagsfeesten, presentaties en veel meer.

  Four Elements Hotel is 's werelds eerste Zero-Energy hotel en is gelegen aan het mooie IJmeer in Ijburg, Amsterdamse wijk gebouwd op een archipel van kunstmatige eilanden en telt 195 kamers.

  Duurzaamheid is onze motivatie en het kompas waarop we onze koers bepalen. Wat voor velen nog een verre toekomst is, is in het Four Elements Hotel Amsterdam een realiteit.

  Een zakelijke evenement, conferentie, presentatie of vergadering voor uw bedrijf in één van onze bijzondere ruimtes: Water Space vergaderzaal, Plastic Whale or Glass House. We bieden plek aan de groepen tot 200 pax.

  Een gezellig familie diner in ons Glasshouse. Elegante cocktails in de Sky Bar. Een jazz optreden of een kunst tentoonstelling…de mogelijkheden zijn legio en succes is gegarandeerd!

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  Restaurant
  Terras
  Overnachten
  Gelegen aan de kust
  Bereikbaar per boot
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Bert Haanstrakade 1074
  1087 HJ Amsterdam
  Google Maps