Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Grand Hotel Amrâth Kurhaus

  Gevers Deynootplein 30, Den Haag
  Opslaan
  1500 personen

  Uniek gelegen aan de prachtige kust van Scheveningen en op slechts 15 minuten van de binnenstad van Den Haag, maakt Grand Hotel Amrâth Kurhaus de perfecte locatie voor uw evenement! Het Kurhaus biedt de mogelijkheid om uw gasten, van 2 tot 1.500 personen, te ontvangen op deze historische en multifunctionele locatie. De 9 prachtige zalen vormen het decor voor uw succesvolle evenementen; van vergaderingen tot congressen en van diners tot feesten in de indrukwekkende Kurzaal.

  OVERWELDIGENDE AMBIANCE

  U zult ontdekken dat elke zaal zijn eigen charme heeft. Zo beschikken een aantal zalen over een aangrenzend terras en uitzicht over zee. Daarnaast kunnen alle zalen geheel naar uw wens, behoefte en budget ingericht worden.

  Naast de zalen die tal van mogelijkheden bieden, beschikt het Kurhaus over 265 moderne kamers, inclusief 8 suites. De kamers zijn voorzien van alle luxe, waaronder gratis gebruik van de minibar. In december 2016 is de Kurhaus Spa geopend; de nieuwe Wellness met o.a. zwembad, sauna’s en tal van behandelingen. 

  LIGGING & BEREIKBAARHEID

  Het Kurhaus biedt valet parking voor uw gasten en in de omgeving is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Daarnaast is het hotel uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. U bent van harte welkom bij Grand Hotel Amrâth Kurhaus, a World of Luxury by the Sea!

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Gevers Deynootplein 30
  2586 CK Den Haag
  Google Maps