Restaurants · Feestlocatie & trouwlocatie

Hajé restaurant de Aalscholver

Rijksweg A 6 Parkeerplaats ‘De Aalscholver’ 2, Lelystad
100 personen

Hajé restaurant de Aalscholver beschikt over een prachtig paviljoen dat geregeld afgehuurd wordt voor verjaardagen, familiefeesten of andere evenementen. De medewekers zijn ervaren met het organiseren van feesten en partijen en helpen u graag. Het restaurant is na 25 jaar een begrip in Lelystad en ook kunt u overnachten bij Hajé de Aalscholver.

De luxe waterlodge naast Hajé restaurant de Aalscholver aan de A6 biedt natuurliefhebbers, de zakelijke gast, mensen op doorreis en gezinnen met kinderen een bijzondere verblijflocatie. De lodge bestaat uit 4 ruime kamers waarvan 2 met een veranda en een verrassend uitzicht over een prachtig natuurgebied met bos en water.

Sinds april 2012 hebben wij ook een prachtige nieuwe hotel ark, u verblijft op een unieke locatie, met een fantastisch uitzicht over het water. De hotel ark beschikt over zeven gezellig en uniek ingerichte hotelkamers. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met ligbad. De lichte deining van het water zorgt voor een goede nachtrust.

Kenmerken

Gelegen aan het water
Invalidentoegankelijk
Landelijk gelegen
Restaurant
Terras
Tuin
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 36 523 9273

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Rijksweg A 6 Parkeerplaats ‘De Aalscholver’ 2
8218 PW Lelystad
Google Maps
Website