Restaurants · Feestlocatie & trouwlocatie

  Hajé restaurant de Aalscholver

  Rijksweg A6 Parkeerplaats 'De Aalscholver' 2, Lelystad
  Opslaan
  100 personen

  Hajé restaurant de Aalscholver beschikt over een prachtig paviljoen dat geregeld afgehuurd wordt voor verjaardagen, familiefeesten of andere evenementen. De medewekers zijn ervaren met het organiseren van feesten en partijen en helpen u graag. Het restaurant is na 25 jaar een begrip in Lelystad en ook kunt u overnachten bij Hajé de Aalscholver.

  De luxe waterlodge naast Hajé restaurant de Aalscholver aan de A6 biedt natuurliefhebbers, de zakelijke gast, mensen op doorreis en gezinnen met kinderen een bijzondere verblijflocatie. De lodge bestaat uit 4 ruime kamers waarvan 2 met een veranda en een verrassend uitzicht over een prachtig natuurgebied met bos en water.

  Sinds april 2012 hebben wij ook een prachtige nieuwe hotel ark, u verblijft op een unieke locatie, met een fantastisch uitzicht over het water. De hotel ark beschikt over zeven gezellig en uniek ingerichte hotelkamers. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met ligbad. De lichte deining van het water zorgt voor een goede nachtrust.

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  Invalidentoegankelijk
  Landelijk gelegen
  Restaurant
  Terras
  Tuin
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Rijksweg A6 Parkeerplaats 'De Aalscholver' 2
  8218 PW Lelystad
  Google Maps