Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Hart van Holland Nijkerk

  Berencamperweg 12, Nijkerk
  Opslaan
  3000 personen

  Hart van Holland in Nijkerk is de centraal gelegen mulifunctionele evenementenlocatie van Nederland! Hart van Holland staat voor een totaalbeleving van de klant en haar gasten, waarbij de fysieke omgeving, processen, producten en vooral gastheerschap een rol spelen.

  Hart van Holland maakt onderdeel uit van de Van den Tweel Groep, met ruim 1100 medewerkers een van de grootste familiebedrijven van Midden-Nederland. 

  De bouw van Hart van Holland startte in 1996. Bijzonder is dat bij de ontwikkeling van het complex diverse grote evenementenorganisatoren en -deskundigen zijn betrokken. Zij deelden hun eisen en wensen op het gebied van logistiek, indeling en techniek, zowel voor als achter de schermen. Met nog steeds unieke keukenfaciliteiten, een efficiënt gangenstelsel en een zeer goed op elkaar ingespeeld team, maakte Hart van Holland na de opening in april 1997 een vliegende start.

  Wij zijn trots dat opdrachtgevers en gasten van Hart van Holland al jarenlang blijven herkennen en erkennen als een ideale locatie voor alle mogelijke bijeenkomsten en evenementen.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Berencamperweg 12
  3861 MC Nijkerk
  Google Maps